CBR ile Kıble Dağına çıktım
-
Merhabalar, yine Rize ve çevresinde yerleri gezip video çekmeye devam ediyorum bu videoda Rize, Güneysu'daki Kıble dağına çıktık. Orada bulunan Kıble Dağı Camiini gördük Hava çok sisli olmasından dolayı asıl manzarayı gösterme fırsatım olmadı maalesef.
Hava güzel olsa şöyle bir manzara olacaktı;
[IMG][/IMG]
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
-
Dağın tepesine cami yapmışlar. Manzarası güzel gerçekten. Rizede hava hep sislimi merak ettim?
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
Dağın tepesine cami yapmışlar. Manzarası güzel gerçekten. Rizede hava hep sislimi merak ettim?
Tabi ki hayır biz biraz zamansız gittik yani planlı değildi o yüzden sis'e denk geldik bazen sisler daha aşağıda oluyor bulutların üstündeymişsin gibi bir görüntü oluyor yaklaşik 1100-1200 rakım civarı ve hava açıkken deniz görünüyor.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Tabi ki hayır biz biraz zamansız gittik yani planlı değildi o yüzden sis'e denk geldik bazen sisler daha aşağıda oluyor bulutların üstündeymişsin gibi bir görüntü oluyor yaklaşik 1100-1200 rakım civarı ve hava açıkken deniz görünüyor.
Şu yeşilliğin güzelliğine bakar mısın Ankarada ot bile yok dağ taş. Orada yaşamak vardı imreniyorum vallahi
-
Benim de hep oraları motosiklet ile gezmek hayalim. Sayende videolarını izleyip gezmiş kadar oluyorum diyeceğim ama aksine hevesim daha da artıyor İnşallah birgün kısmet olur.
-
Umarım gezip görme fırsatın olur. Temmuz-ağustos aylari en güzel zamanlar bilgin olsun
-
-
tomass adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş , eline sağlık.
Evet gerçekten dağın tepesinde bir cami.
Allah affetsin ama ben yapılma mantığını anlayamadım gitti
Rize’de her tepede ve her yerde o kadar çok cami var ki...
Ama cuma günü dışında da cemaat yok...
Burada hava genelde kapalı ve bulutlu oluyor.
Akdenizli biri olarak alışmak zor oluyor
Ama hava arada da güzel olmuyor değil
Mesela Rize/Fındıklı da şuan hava böyle
https://imageshack.com/a/img923/7233/CL1wNs.jpg
Vayy hocam findikliya gelmişsin neresi orası Oceye benzettim ama cikaramadim. 2 gün öncede 11 derecelerdeydi şimdi 22-23 derecelerde
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Vayy hocam findikliya gelmişsin neresi orası Oceye benzettim ama cikaramadim. 2 gün öncede 11 derecelerdeydi şimdi 22-23 derecelerde
Valla doğru benzetmişsin , oce.
Aslında tam fındıklı sayılmaz ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)