Selam arkadaşlar. Motorumu alırken de burdan konu açarak size sorup araştrıp almıştım,
Boyatmak istediğimde de burda yardımcı oldunuz ve ikisinde de gerçekten istediğim sonuçları aldım
Motosikletle ilgili hiç bir bilgim olmadığı halde burdaki Yorumları okuyarak doğru işlemler yaptığımı paylaş ak istedim.
Boyatma için söylediğiniz her yeri aradım, piyasadaki bütün boyacıları biliyorum nerdeyse 😁
Tamirhane ile anlaştım. Boyattığı yeri burda yorumlardan birinde buldum tesadüfen.
Ama motoru toplama işinde kimseye güvenemedim. Yoksa direkt boyacıya gidecektim.
Tamirhane ile anlaştım ve motorun boyası çok güzel oldu, tam istediğim renk buydu.
Seleyi kaplattım, tekerlekleri değişti, alarmlı disk kilidi aldım ve tekno takip taktırdım.
Teknotakip çok iyi bişeymiş, aklım motorda kalmıyo
Ama bir de branda almam lazım galiba, dışarıda bi yere bıraktığımda insanlar çok fazla kurcalıyo
Kızlar fotoğraf çekinmek için üstüne oturuyorlar benim de aklım kalıyo 😳
Pembe kaskımı almadım, onun araştırmasını da yapıyorum. Kaskla ilgili önerileriniz varsa çok sevinirim.
Aksesuar yok motor çok boş duruyor farkındayım. Koruma demirleri ve arka-ön Demir taktırıcam