İnatla evlenmiyorum zaten de yahu habire bir konuyu baltalıyoruz
evlilik iyi de, birkaç sene sonra beraber osurulup sıçılan; hele bir de çocuk olduktan sonra cümbür cemaat yiyip içip sıçma müessesesi haline geliyor.
Bu ne iğrenç kara mizah bi mesaj ya. Karın hakkında başka erkeklere bu şekilde bahsetmeye utanmıyor musun?
Bi de genelleme yapmış, hayatına kaç tane kadın girdiyse sanki..
Kendi karısına saygı duymayan bi insan şimdi bana burda neler yazmaz ki, göreceğiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:55 ----------
Bu ne iğrenç bi tavır. Emeğe saygı diye bi tabir bilmem duydun mu?
Sen şimdi böyle yazınca çok samimi, doğal olduğunu falan mı zannediyorsun?
İnsanlar hayatında hiç kadın görmedi zaten bi tek sen gördün, onun için forumda mesaj yazan kadına kibarlaşıyorlar sırf "dişi" diye
Konuya dönecek olursak, sinyalin altında 2 ayrı parçayı birleştiren yere krom çubuk gelirse daha bir güzel olacak gibi. Gerçek renk tonunu ve uyumunu yakından görmeden net bir şey diyemeyiz. Kazasız, belasız iyi sürüşler.
Lan ne güzel pembe Vespa diyorduk, icon renkli cıvıl cıvıl kask diyorduk .
Niye böyle boka bağladı konu , pazar kahvaltim yalan oldu bak :(
Kahvaltı dediğin virajlı dağ yollarında yapılır. Yoksa tost alınır.
motor güzel olmuş tamirhane de iyi yerdir güzel iş yaparlar. yalnız motoru sağda solda bırakma şimdi çok dikkat çeker bir renk olmuş birde iyice bayan işi olduğu belli olmuş sen o boyaya seramik koruma attır.. beğendim güle güle kullan..
yalnız satarken yada satıcak olursan bunu bayandan başkası almaz biliyorsundur gerçi onu göze almışsındır..
Eline emeğine yürügeni saglık , çok şeker olmuş. Güle güle kullan kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)