Benelli Global Lansman 2018 Bali Endonezya. 752S, 502c,302s ve TRK251
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yıllık iznimi aldım bu hafta. Suzuki'ye bakacağım önce, sonra Yamaha'ya bakacağım. Utanmasam alıp, garaja koyup, fiyat artırımı bekleyim satacağım. Stock'çuluk meslek oldu memlekette...
Stok yapacaksan dolar stoğu yap, bak ben yapmadım; Mart'ta 2 yıllık CB500F aldığım paraya Ekim'de sıfırını alırdım dolar stoklasaydım
Reklamlar
-
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Stok yapacaksan dolar stoğu yap, bak ben yapmadım; Mart'ta 2 yıllık CB500F aldığım paraya Ekim'de sıfırını alırdım dolar stoklasaydım
Yahu eğerki düşündüğüm doğru ise zaten kalkıp kredi ile motor alsam gene karlı çıkarım.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
...........
Memlekette niye bu kadar enduro veya tur motoru fetişi var. Cidden meraktan soruyorum
Mesela bende 752 ye hasta olanları anlamıyorum veya benzeri motorlar..
Bu motorlar nedir? Sadece görüntü, hava için mi biniyoruz motora, ulaşım için, tur için kullanmayalım mı?
Kısacık artçı selesi, yağmurda bütün pislik sırtında, rüzgar koruma, konfor yok.
YBR'de en ufak ıslak da ayaklarımın su içinde kalmasına bile sinir oluyorum ki bi de sırtımdan çamur akacak.
-
emremm adlı üyeden alıntı
Bu motorlar nedir? Sadece görüntü, hava için mi biniyoruz motora, ulaşım için, tur için kullanmayalım mı?
Kısacık artçı selesi, yağmurda bütün pislik sırtında, rüzgar koruma, konfor yok.
YBR'de en ufak ıslak da ayaklarımın su içinde kalmasına bile sinir oluyorum ki bi de sırtımdan çamur akacak.
Sen konfor arıyorsun. Ben çok önemsemiyorum aslında
-
Şu kısa kuyruk olayı benim de hoşuma gitmedi. Ama ilginç ve güzel motorlar var yeni seride. Bakalım ne üretecekler burada?
-
Bunların aksesuarları da burada uretilse on numara olur.
-
Abi,arkadaş geçenlerde,nuh tufaninda bile motor uzerinde keyfini bozmadi..sadece yagmur az biraz tokatladi o kadar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
oialdemir adlı üyeden alıntı
Sen konfor arıyorsun. Ben çok önemsemiyorum aslında
Retro olsun.gaza asilinca iyi yürüsün..varsin arka çamurlugu kisa olsun..
Dip motorcusuyum diyorsun...
Balıkçı hesabı...
Motosiklet özgurlukse..
Islanmak varsa işin içinde..
Varsın islanalim E5 te...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Abi,arkadaş geçenlerde,nuh tufaninda bile motor uzerinde keyfini bozmadi..sadece yagmur az biraz tokatladi o kadar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Balıkçı hesabı...
Motosiklet özgurlukse..
Yav. alan alsın, ben almam. Enduro'ya, turing'lere fetiş demiş de onun için yazdım.
Mesela; ben senelerce Honda'dan 250-300 lük şehir motoru bekledim. CB250F gibi, manyaklar getirmedi.
Ulen, getir işte kuryesi de alsın, ulaşım için sürende alsın. CBF150 kullananlara sorun, hepsi bekledi.
Getirdiği motora bak CB250R. Çoluk çocuk, genç motoru gibi geliyor bana.
İtiraf ediyorum, ben yaşlandım.
-
Yav. alan alsın, ben almam. Enduro'ya, turing'lere fetiş demiş de onun için yazdım.
Mesela; ben senelerce Honda'dan 250-300 lük şehir motoru bekledim. CB250F gibi, manyaklar getirmedi.
Ulen, getir işte kuryesi de alsın, ulaşım için sürende alsın. CBF150 kullananlara sorun, hepsi bekledi.
Getirdiği motora bak CB250R. Çoluk çocuk, genç motoru gibi geliyor bana.
İtiraf ediyorum, ben yaşlandım.
Ya usta sen yaşlanmadın..motorlar janjanli..
Cb250 bana bile uymaz,deneme imkanim olmustu,motor bir yerime kaçmis gibi durdu..boy 1.90 kilo 90..
Ulan Inazuma 500 uretseler ya..amma ayni şasiye..50hp,yine çift kelle.dadindan yinmez..
Naked olmayacak bana aga..commuter olsun 2 fazla olsun..sele tek parça olacak..
-
Cb250 bana bile uymaz,deneme imkanim olmustu,motor bir yerime kaçmis gibi durdu..boy 1.90 kilo 90..
Ulan Inazuma 500 uretseler ya..amma ayni şasiye..50hp,yine çift kelle.dadindan yinmez..
Naked olmayacak bana aga..commuter olsun 2 fazla olsun..sele tek parça olacak..
Sv650a sanada sardırak mı bir tane?
Sen alırsan bana indirimde yaparlar kanımca
-
Naked olmayacak bana aga..commuter olsun 2 fazla olsun..
Konunun içine ediyoruz ama SR400'ü az daha alacaktım.
Tam benim motorum. Bacaklarımın simetrisi bozulacak diye almadım.
-
Sardirmayak kanka..burda yiyelim...
Wallaha sele tek parça..
Yekpare ek yeri yok..nereye sokarsan sok...
Canina yandigim suzuki.üzerine motor tanimam..
-
Sardirmayak kanka..burda yiyelim...
Wallaha sele tek parça..
Yekpare ek yeri yok..nereye sokarsan sok...
Canina yandigim suzuki.üzerine motor tanimam..
https://i.hizliresim.com/PDylG9.png
Yamaha apaçilik, Suzuki evladiyelik. Bakalım nasıl olacak. Suzuki'yi gidip inceleyeyim diyeceğimde karşıya geçmek zor geliyor. İstanbul'u tek kıtaya sığdıramadılar :(
-
Yamaha apaçilik, Suzuki evladiyelik. Bakalım nasıl olacak. Suzuki'yi gidip inceleyeyim diyeceğimde karşıya geçmek zor geliyor. İstanbul'u tek kıtaya sığdıramadılar :(
Sen he de..alikopter kaldiririm..
Çatıya H harfi yazman yeterli...
-
Yarın arabada yok altımda, metrobüs, otobüs ne varsa kullanacağım. Lakin karşıya geçmek Çarşamba'ya kalır herhalde. Sindire sindire geçeceğim karşıya.
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
Bunların aksesuarları da burada uretilse on numara olur.
Endonezya, Tayvan gibi yerler aksesuar konusunda dünya nin cenneti gibi. Bizde Çin den almak mantıklı ve ucuz geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Balıkçı hesabı...
Motosiklet özgurlukse..
Gözlerim doldu Levend yaktın, yıktın beni Benim motosiklete başlama sebebim Ducati 1000 Sport Classic ve Tron filmi var sen hesap et
-
Yarın arabada yok altımda, metrobüs, otobüs ne varsa kullanacağım. Lakin karşıya geçmek Çarşamba'ya kalır herhalde. Sindire sindire geçeceğim karşıya.
Ah ulan franklin...olacak bir demet..
Çat çat atacan masaya 40bin gayme nakit..sonra gelsin çaylar ikramlar..ordan doğru notere..plaka,ruhsat..
Cumartesi sabah erkenden Uçmakdere ye...
Pazar günu konu açılır...
Dominardan sonra Sv650,alirim tek dal hayirli olsun..
Boyun devrilsin Alyattes.
-
Bence alt görsel daha güzel. Bu zevk meselesi. Fetiş diyorum. Çünkü aslında sebebi belli memlekette herkesin durumu zor. İnsanlar en minimum bütçe ile en çok iş yapan makineyi arıyor. Buna da en çok enduro lar cevap veriyor. Belki herkes 2-3 motor sahibi olmak istiyor. Ama durum ortada. Bakma fetiş dediğime. Leoncino gelmesiydi. Gidip temiz bir KTM 990 SMT alacaktım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
SV de makina şimdi bayılırım. Hele o daha dokanmadan çalışması yok mu hastasıyım.
-
Ah ulan franklin...olacak bir demet..
Çat çat atacan masaya 40bin gayme nakit..sonra gelsin çaylar ikramlar..ordan doğru notere..plaka,ruhsat..
Cumartesi sabah erkenden Uçmakdere ye...
Pazar günu konu açılır...
Dominardan sonra Sv650,alirim tek dal hayirli olsun..
Boyun devrilsin Alyattes.
Bu saatten sonra anca çay içeriz gibi geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)