Benelli Global Lansman 2018 Bali Endonezya. 752S, 502c,302s ve TRK251
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Trk 251 uygun fiyata gelirse satılır. Rx3 yerine trk 251 tercih edilebilir.
-
302s Merakla takib edeceğim bir model.Acep kaçtan gelir ki ? Şekli şemali on numara duruyor.
Edit:20K dan aşağı imkansız.
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
302s Merakla takib edeceğim bir model.Acep kaçtan gelir ki ? Şekli şemali on numara duruyor.
Edit:20K dan aşağı imkansız.
Trk 251 o fiyata gelir. Çünku bn 251 18 bin tl ye ulaştı. Malum zamlar vs 20 bin tl kesin. Haaa gönlümdeki fiyat 15 bin tl yi gecmemeli diye düşünüyorum.
-
502s güzel görünüyor, bunların bir ara üretimi türkiye'de yapma haberi vardı, planlandı mı acaba o yatırım?
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
O TRK ne güzel olmuş öyle, umarım uygun fiyata gelir.
-
302s gelirse Japonların canını yakabilir . Bekleyip görelim bakalım .
İlk görüşte aşka inandım bknz; 752s
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
502s güzel görünüyor, bunların bir ara üretimi türkiye'de yapma haberi vardı, planlandı mı acaba o yatırım?
Tesis binası bitti. Üretim yakında oraya taşınacak diye biliyorum. Bir süre sonra sanırım Kuba' nın pek söz hakkı kalmayacak Çin' den bir sürü tekniksyen ve yönetici gelmiş. Avrupa' ya ürün gidecek buradan çok ciddiye alıyorlar.
Şubatta Kuba yüksek fiyatlar açıklar ve satmakta sorun yaşarsa Çin'lilerin olaya müdahale edeceğini ve fiyatları daha uygun bir yere çekeceğini düşünüyorum. Ayrıca ürünler Asya' dan geleceği için fazladan gümrük vergisi yemeyecek. Yani fiyatlar uygun olmalı.
-
-
gogozh adlı üyeden alıntı
302s gelirse Japonların canını yakabilir . Bekleyip görelim bakalım .
İlk görüşte aşka inandım bknz; 752s
Leoncino' yu sana satayım benimde kafam 752s ' de
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
-
Fiyatları uygun yapın herkesin ilk tercihi olun.
-
peyloride adlı üyeden alıntı
O TRK ne güzel olmuş öyle, umarım uygun fiyata gelir.
502X de çok güzel.
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
Trk 251 o fiyata gelir. Çünku bn 251 18 bin tl ye ulaştı. Malum zamlar vs 20 bin tl kesin. Haaa gönlümdeki fiyat 15 bin tl yi gecmemeli diye düşünüyorum.
15 bin'e fiat uno al sen o fiyata 250lik sıfır motor sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Tesis binası bitti. Üretim yakında oraya taşınacak diye biliyorum. Bir süre sonra sanırım Kuba' nın pek söz hakkı kalmayacak Çin' den bir sürü tekniksyen ve yönetici gelmiş. Avrupa' ya ürün gidecek buradan çok ciddiye alıyorlar.
Şubatta Kuba yüksek fiyatlar açıklar ve satmakta sorun yaşarsa Çin'lilerin olaya müdahale edeceğini ve fiyatları daha uygun bir yere çekeceğini düşünüyorum. Ayrıca ürünler Asya' dan geleceği için fazladan gümrük vergisi yemeyecek. Yani fiyatlar uygun olmalı.
Inşallah iyi olur. Servis agini genisletip duzgun standartlar uygularlarsa on numara olur. Motorlar cok güzel görünüyor zira
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
15 bin'e fiat uno al sen
o fiyata 250lik sıfır motor sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Şuanda zaten motosiklet fiyatları araç fiyatlarını gecmiş durumda. 250 cc 0 km bir motor masrafları dahil 30 bin tl yi geciyor. Şuanda 13 bin tl değerinde olan cbr 250 ile idare ediyorum. Elimdeki parayla 0 km 250 cc alacağıma gittim Doblo 3 aldım. 250 cc ye cok para verilmez
-
700’lük çok yakışıklıymış. TRK fiyatı uygun tutulursa alınır.
-
Uygun fiyatlar, iyi servis ağına ihtiyacımız var.
Ülke olarak çok zor şartlar altında yaşıyoruz.Artık marka almak gerçekten lüks oldu.Fiyatlar uçtu gitti.
Tasarımlar şık duruyor ama ne kadarı gelir, ülkede tutar mı bilinmez.Bizim millet donunu satar yine gidip marka alır.
-
pintus adlı üyeden alıntı
700’lük çok yakışıklıymış. TRK fiyatı uygun tutulursa alınır.
TRK çok satıyor aslında. NC750 alamayan herkes ona yöneliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Valeyellow46 adlı üyeden alıntı
Uygun fiyatlar, iyi servis ağına ihtiyacımız var.
Ülke olarak çok zor şartlar altında yaşıyoruz.Artık marka almak gerçekten lüks oldu.Fiyatlar uçtu gitti.
Tasarımlar şık duruyor ama ne kadarı gelir, ülkede tutar mı bilinmez.Bizim millet donunu satar yine gidip marka alır.
Geçen yıl bir çok yerden bayiliği geri aldılar. Bu yıl daha önemli firmalara bayilik veriyorlar. Mesela Anes Honda bile Benelli Bayiliği almış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
06Serhat adlı üyeden alıntı
Şuanda zaten motosiklet fiyatları araç fiyatlarını gecmiş durumda. 250 cc 0 km bir motor masrafları dahil 30 bin tl yi geciyor. Şuanda 13 bin tl değerinde olan cbr 250 ile idare ediyorum. Elimdeki parayla 0 km 250 cc alacağıma gittim Doblo 3 aldım. 250 cc ye cok para verilmez
Vergiler konusunda bir şey yapılması lazım. Hepsi ateş pahası çünkü.
-
Arkası çok boş ve çıplak göründü bana.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)