Benelli Global Lansman 2018 Bali Endonezya. 752S, 502c,302s ve TRK251
Reklamlar
-
Otobüs, metrobüs, ıvır zıvırdan vazgeçtim. Canım acıyor halen. Yamaha İstanbul hemen yanı başımda Honda Marmara ile fakat Suzuki’ye bir uğrayacağım.
Koçfinans motor kredisinede baktım. %3.5 faiz uyguluyorlar zalımın oğulları. İhtiyaç kredisi bile daha ucuz
Reklamlar
-
Bakalım burunlarından kıl aldıracaklar mı?
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Bakalım burunlarından kıl aldıracaklar mı?
Bence satamayınca aldıracaklar Her marka için geçerli bence bu
-
Alanen yapmıyorlar. Burası çetrefilli. Gidip çingene pazarlığına oturmak istiyorlar.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Alanen yapmıyorlar. Burası çetrefilli. Gidip çingene pazarlığına oturmak istiyorlar.
Evet biraz ağlamayana meme yok durumu. Çok zorlaştı işler. Şuan kur bile düşsün istemiyorum açıkcası. Yarın dolar 2 olsa fiyatlar düşse aç köpek gibi saldırır millet sağa sola. Bu sefer 6 ayda kapatır gideriz ülkeyi. Vergi indirimleri şart. Hem satan hem alan kazanmıyor bu şekilde.
-
15 bin lira fiyat bekleyen arkadaşlar ; "KOLAY GELSİN" :D
Bu konu başlığı altında 20 bin liradan ucuz motor olma şansı ihtimali imkanı yok, Türkiye'de yaşadığımızı tekrar bi hatırlayalım bence
-
MrMud adlı üyeden alıntı
15 bin lira fiyat bekleyen arkadaşlar ; "KOLAY GELSİN" :D
Bu konu başlığı altında 20 bin liradan ucuz motor olma şansı ihtimali imkanı yok, Türkiye'de yaşadığımızı tekrar bi hatırlayalım bence
Şaka maka sana Husky olmuş 50-60 öhü ehü
-
Kalan giden sıfır BN251'leri kapatın 16 bin liralara...
Veya 2. elini temiz bulursanız 15 binin altına...
Bahara satarsınız
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Kalan giden sıfır BN251'leri kapatın 16 bin liralara...
Veya 2. elini temiz bulursanız 15 binin altına...
Bahara satarsınız
Nasıl BN251 TNT25 de ki elektronik sıkıntılar çıkıyor mu ?
-
752 modelini geçen yıl İtalya EICMA'da canlı gözle görmüş biri olarak muazzam diyebilirim. Makul ve alınabilir bir fiyat olursa kesinlikle almayı düşünürüm. MV Agusta hayranı biri olarak eski 4 silindir Brutale'ye inanılmaz benziyor, üstelik daha yeni ve güncel tasarım, teknolojilere sahip olması da cabası.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
752 modelini geçen yıl İtalya EICMA'da canlı gözle görmüş biri olarak muazzam diyebilirim. Makul ve alınabilir bir fiyat olursa kesinlikle almayı düşünürüm. MV Agusta hayranı biri olarak eski 4 silindir Brutale'ye inanılmaz benziyor, üstelik daha yeni ve güncel tasarım, teknolojilere sahip olması da cabası.
Brembo, marzocchi, KYB ve Bosch ABS/ECU. Hiç kaçılmamış masraftan umarım burada toplanan ürünlerden olur %20 ek gümrük vergisi yemez. Bende Leoncino satıp ona geçebilirim.
-
Böyle kaliteli komponentler kullanıldıktan sonra sanmıyorum ki makul fiyatla gelsin :(
bu gidişle hayaller 752s gerçekler tnt 25 :D
-
mersinLee33 adlı üyeden alıntı
Böyle kaliteli komponentler kullanıldıktan sonra sanmıyorum ki makul fiyatla gelsin :(
bu gidişle hayaller 752s gerçekler tnt 25 :D
Bence bir Leoncino zorlarsın burada 200 tane filan üretmişler. Şubatta yüksek fiyat çekselerde. Satamayınca Nisan' da makul indirimler yaparlar.
-
Yahu arkadaş, burada bağlantıları yapılan motora ben kendi adıma güvenemiyorumki... İş ahlağı yok bizimkilerde. Etik yerlerde gezer, üstüne bide ....ler. Zaten motorlarda pahalı oldu. Şu metrobüs yerine metro olsa İstanbul'da, içten yanmalı motor kullanan hiçbir taşıta binmem!..
-
Yahu arkadaş, burada bağlantıları yapılan motora ben kendi adıma güvenemiyorumki... İş ahlağı yok bizimkilerde. Etik yerlerde gezer, üstüne bide ....ler. Zaten motorlarda pahalı oldu. Şu metrobüs yerine metro olsa İstanbul'da, içten yanmalı motor kullanan hiçbir taşıta binmem!..
Bazı akşamlar bende soğuyorum açıkcası. Adamın eve gidip diziye yetişmesi benim ölmem ya da yaşamamdan daha önemli
-
Bir de önünde takip mesafesine uygun boşluk bırakan 2 tekere tehlikeli şekilde yaklaşan ve/veya sağdan soldan önüne atlamaya çalışan 4 teker sürücüleri yok mu? Her gün en az 4 tane çıkıyor bana ve gereksiz atraksiyon yaşatıyorlar. Kardeşim benim fren mesafem senden uzun, o boşluğu bırakmak zorundayım anla be artık!!! Sanki parayla satıyorlar, cebinden parası çıkıyor boşluk ona göre fazla olunca. (Ki araba için bile kısa bırakıyor hıyarlar, sonra zincirleme kaza...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Bir de önünde takip mesafesine uygun boşluk bırakan 2 tekere tehlikeli şekilde yaklaşan ve/veya sağdan soldan önüne atlamaya çalışan 4 teker sürücüleri yok mu? Her gün en az 4 tane çıkıyor bana ve gereksiz atraksiyon yaşatıyorlar. Kardeşim benim fren mesafem senden uzun, o boşluğu bırakmak zorundayım anla be artık!!! Sanki parayla satıyorlar, cebinden parası çıkıyor boşluk ona göre fazla olunca. (Ki araba için bile kısa bırakıyor hıyarlar, sonra zincirleme kaza...)
Bir yağmur yağıyor birini ötekinin içinde çıkarıyorlar sonra
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Ben o yüzden kaçacak manevra yapacak boşluk kalacak şekilde duruyorum. Lakin ne fayda? O kaza yapan Yunus polisler gibi önüme kırdılar:(
-
Ben o yüzden kaçacak manevra yapacak boşluk kalacak şekilde duruyorum. Lakin ne fayda? O kaza yapan Yunus polisler gibi önüme kırdılar:(
Toprağı bol olsun. U yapacağım diye Memuru öldürüldü adam.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Toprağı bol olsun. U yapacağım diye Memuru öldürüldü adam.
Aynen toprağı bol olsun. Fakat merak etmeden duramıyorum. Bana yaptıkları usulsüzlükleride taksici lehine yapacaklar mıdır acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)