Motorum belli bir km’ye kadar sağa doğru olacak şekilde yan hafif yan gidiyor. 60 km hızdan sonraları böyle bir problem kalmıyor normal midir? Yada herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu. 125 cc motor..
Motorum belli bir km’ye kadar sağa doğru olacak şekilde yan hafif yan gidiyor. 60 km hızdan sonraları böyle bir problem kalmıyor normal midir? Yada herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu. 125 cc motor..
Titreme şeklinde mi yapıyor yoksa gidonu bıraktığınizda hep sağa mi gidiyor
Balans ayarı gibi durmuyor, maşa eğilmiş olsa sürekli yapar belirli bir hızdan sonra kaybolmaz ben çözemedim valla
Büyük ihtimal zincir ayarında sıkıntı var gibi geliyor bana. Çünkü sol taraf ön tekere daha yakın duruyor. Sağ taraf tamamen geride..
benim önceki motorum da böyleydi mondial,satınca düzeldi
motorun ne yazmamışsında genelde lastik değişimi sonrası yanlış balans dan çok olur.. Balansa baktır derim..
Eğer balansdan değilse gidon maşa amortisörlere kadar bir bakdır amortisör bel vermişse o bile yapabilir..
normalde hep yapıyor olabilir, sen farklı hızlarda da dikkat et.
Benim motorun amortisöründe ufak bir sıkıntı var, bu nedenle gidon / teker uyumunda ince bir sıkıntı var. tabi maliyeti 500 tl olunca değiştirmedim.
motor giderken sağa çekiyor resmen
amortisör ayarlarına bi bak
Zinciri ayarlarken tekerin sağ ve sol vidalarını eşit ayarlamamışlarsa yapabilir, fakat 60 dan sonra düzelmesi ilginç.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)