[instagram=1nnky4qvvxro0]BpMbwnJFgmU[/instagram]
https://www.instagram.com/p/BpMbwnJF...=1nnky4qvvxro0
kanım çekildi yemin olsun!
[instagram=1nnky4qvvxro0]BpMbwnJFgmU[/instagram]
https://www.instagram.com/p/BpMbwnJF...=1nnky4qvvxro0
kanım çekildi yemin olsun!
burdan bir arkadaş bunu yapan.valla güzel sürüyor efsane geçiyor ama kazasıda efsane olur bu işin
Anladığım kadarıyla arkadaşlar reankarnasyon olayına kafayı takmışlar. Belki de ikinci defa bu aleme gelecekleri konusunda ciddi haberler almış olabilirler.
Bizde bir laf vardir "Kendi başını ye!"
Umarim kimseye zarar vermez veta basini yakmaz
İlkin video huzlandırılmış sandım sonra ibreyi gördüm.ALLAH işi peygamber işi hayatta.
önceden z1000 şimdi ise mt10 makinası olan bir arkadaş vardı forumda o olabilir mi acaba ?
Jemand sana diyorlar 😅
Daha 2 ay önce sağdan 35 le geçerken motoru perte çıkardım şimdi parası gelmiyor arkadaş belli ki ölse dünya umrunda değil. İşin kötü yanı var ölmeyip hayatta kalmak. Hadi diyelim kimseye zarar vermedin sadece arabaya çarptın başlasın şimdi seneler sürecek işkence.
Hayatı bir kapı açılmasına bakar.Sakat kalma ihtimali de az değil.
Önden biri yan şeritte gördüğü boşluğa birden kırsa ve bu da iki şerit arasından gelip çarpsa; arkadan gelen var mı diye aynaya bakmadan "kontrolsüz" şerit değiştirmekten öndeki araç sürücüsü mü suçlu olur?
Video hızlandırilmıs bende bazen 120 ile 150 arası gidiyom normal yani.
Simdi butun masa bası motorcular saldırın bakalım bu saytta zaten okudukca konuları burda bi tek ben kuralsız gidiyom zanediyodur ama yola çıkınca bakıyom ki herkez aynı.
Bide bu takım videolara yorum yapanlara bi bakıyom hep 150cc motosiklet kulananlar genelde.
Büyük makinaya binmediğiseniz bosuna yorum atmayın lütfen.
böyle paylaşa paylaşa etiket ediyorlar motorcuları sonra ceza yağıyor.
Cahil adamlar bunlar yakın zamanda kendi kendini imha eder.
Weak are prey
evet abi, biz küçük cc kullanıcıları sizi kıskanıyoruz. siz böyle aralardan 150'yle falan giderken biz evde kuduruyoruz. sizden ricamız böyle aktiviteleri arttirmaniz. aralardan daha hızlı gitmenizi istiyoruz. 200'den aşağı inmeyin lütfen. bizi daha fazla kudurtun. 250 felan olsun lütfen ama çünkü..
selam ve dua ile.
Bu adam bir çılgın dostum
Böyleleri için her zaman derim:
İnşaallah birine zarar vermeden tenhada ölür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)