Bu şarkıları ciddi ciddi dinleyen var mı ya
benim ne eleştirim var ne başka bir şey çok samimi bir şey sormak istiyorum merakım var..
bu arabalara kamyonlara kamyonetlere minübüslere nasıl bu kadar çok güvenebiliyorsunuz..
Bu ülkede aynasına bakmadan araba süren milyonlarca insan var aynasından çok cep teline bakan, aynada makyaj yapan milyonlarca insan var..
hadi onu geçdim bizim şirkette de ufak ducato kamyonetler var devasal kör noktaları var arka kasa kısmında o aradan geçerken o kamyonu süren adama nasıl bu kadar çok güvenebiliyorsunuz adam bir şerit değiştirse diğer tarafdan sıkıştırsalar oda sizin tarafınıza kırsa direksiyonu sizi görmese...
film izler gibi izliyorum bu çekimleri inanın anlam veremiyorum sanki cast var bir film seti var bütün o aracın içindeki insanlar figüran sizin geçmenizi bekliyor.. e5 in ortasında "abi trafik var ben burda iniyim metrobüsle giderim yada yürürüm" diyen e5 in ortasında kapıyı açıp arabadan inen insanlar var..
makyaj yaparken yada cep telefonuna bakarken ayna falan hak getire direk şerit değiştiren insanlar var ..onları geç aşırı dalgın insanlar var adam dur kalk trafikde ilerlemiyor yanındaki yol vermiyor onu sıkıştırmak için kırıyor onun tarafına .. araba zaten dur kalkda ayanaya bakma ihtiyacı hissetmiyor normal olarak çünkü çoğu motoru vasıtadan saymıyor.. ordan motor gelir diye bir düşünce mantığı olmuyor çoğunun..
ben bu özgüven bu yürek bu cesaret nerden geliyor çok merak ediyorum tek merakım bu ..
Hoka selam ve dua ile demişsin ya o selam ile duanın kabul olacağı konusunda çokca endişelerim var . İşşşallah ters tepki yapmaz.
bence sen o motorları kullanarak kendını ımha etmısın coktan :D moruq gecen yokus asagı 120 gordum dıye sevındıgın gunlerı hatırla kedı misali
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
video bizzat benım yanımda editlendi hızlandırılma yok. Bence sizde buyuk makıneler hakkında bıraz daha bılgı sahıbı olmalısınız
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Eğer bu hızla bu trafikte kaza yaparsa 2 ihtimal var.
1- Bariyerlere çarpıp parçalara çarpılıp ölür.
2- Herhangi bir araca çarpıp iç kanamadan ölür.
Yani her türlü ölür.
Şunu da öğrenmiş olduk netekim , o tekim, bu tekim : + 600 bi makinaya sahipsen 150 km den sıfıra 3 saniyede inebilirmişsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
Hokahey'in paylaştığı videoyu izledikten sonra altımı kontrol ettim herhangi bir kaçak var mı diye.
Böyle sürmek de başka bir heyecan olsa gerek.
Şükür ki temiz çıktı.
Teknik olarak her şey gereğinden fazla hızlı olduğu için kaza riskini azaltıyor fakat yine teknik olarak her şey fazla hızlı olduğu için kaza riskinde ölebilme olasılığını arttırıyor. Arkadaş hesaplama da yanlış yapmazsa bu şekil devam edebilir.
Bir tık hızlandırılmış. Zaten böyle bir sürüş ancak bu özgüven eksikliği ile mümkün.
Arabaların arasından hızlı git, manevra ve fren şansını sıfırla, sıradışı bir şey olmaması için dua et. Akıllıca
Caglar 48 Farkındaysan kıskaniyo diye bişey yazmamışım sadece elestiriler hep ufak cc kullananlardan geliyo.
Bende sürekli buyuk makinayla gezmiyom zaten 15 senem kuryelikle gecti istanbulda.
Afferim.. Aynı trafikte 200+ ile çekilmiş versiyonu da isteriz.
Monitörden izlemek zevkli oluyor..
Iyi okuduysan arkadasım bende bazen yazmışım.
Bahsetiğin doblo ufak araba ben tır da çalısıyom ve kör noktaları gayet iyi biliyom ama motosikletin zaten zevki orda biraz riskli olması ve adrenalin tavan yapmasıdır.
Öz güvenle alakası yok sadece motosikletle bütünlesebiliyosan sorun kalmıyo.
Arkadaş umarım paralel iki teker ile devam eder
midemi bulandırdı sadece çünkü ağzımı bozmak istemiyorum, bu tipler yüzünden bütün motorcular aynı kefede, bugün trafikte kadıköyde bilen bilir hilton otelinin önündeki dönüşte yol yayla gibi açık olduğundan bir arabanın sağından geçerken selektör korna vs. durduruldum, kameram var diye bir karaktersiz tarafından sözlü taciz yedim, basıp gitti zaten ben sinirlerimi aldırdığım için münakaşa bile etmedim, sadece sorunun mu var dedim, sebebi de bu araçtaki gibi aynı kafaya sahip bu motorcu yüzünden her kamera takanın milleti tehlikeye sokarak böyle işler yaptığının düşünülmesi, bense kamerayı sadece güvenlik amaçlı kullanıyorum, amacım da sadece trafiğin içinde elimden geldiğin sinyaller vererek kendimi göstererek akmak, altımda 125cc ne yapabilirim ki, bu ve bunun gibilerin aradığı neyse artık belasını mı başka bir şeyini mi tez zamanda bulmasını istiyorum motor kullanan züppeler yüzünden kötü bizler oluyoruz, aramızda suçsuzların sıkıştırılıp hayatını kaybetmesine ya da tehlike içerisine düşmesinin sebebi, kendini bir halt sanan bu motorcu artıkları..
Arkadaşlar burda kendini bir halt zannediyor. Türkiyede yüksek cc kullanıcısı az olduğu için bak bakalım felan filan diyorlar. Cahil özgüveni olsa gerek. Çok heyecan istiyorsan piste girebilirsin yada boş dağ yollarında viraj kasmayı deniyebilirsin. Kendisinin plakasını felan Türkiyeye döndüğümde görürsem ilk işim ceza yazdırmak olur. Bir de marifet gibi millete atar gider yapıyo :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)