Arkadaşlar dun aksam karar aldi motor alacak ama cocuk simdiye kadar hic kullanmamis. A2 ehliyeti yok ama b ehliyeti var bende dedim madem tecrubende yok motosiklet ehliyetinde yok gel sana 50 cc bi motor alalim dedim scooter istemedigini biliyordum baktim biraz arastirdik kuba dragon 50 almaya karar verdi kendisinin B ehliyeti var.
Şimdi biz yakın civarlardaki sehirleri falan gezmek istiyoruz ama bu motorla gidebilir miyiz? Yani ben ona ayak uydururum yavas giderim o konuda yorum yapmaniza gerek yok ancak motor gider mi? Uzun yolda dikkat etmesi gereken neler olur. İnternetten izledigim kadariyla motor 85 yapiyor.
Aslinda drift falan almayi dusunuyorduk ama malum fiyatlar artti ehliyet alması gerekicek ekipmanida var bunun bize 10 bine gelecek ortalama. Bizde en iyisi 50 cc bi motor alip kalan parayada ekipman alalim dedik.
Ha baska 50 cc motor onerisi olanlar da yazabilir çünkü arkadas biraz spor gorunumu olan bi motor istiyor ama boyle bir model bulamadim ben. Dragona zaten zor ikna ettim hala kararsiz kendisi. Gorunus olarak biraz agresif bi motor istiyor.
Linc edecekler yorum yapmazsa sevinirim.