Bu motor yağı kullanılır mı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba
1 ay önce 2.el hero dash scooter aldım. Servisi bana oldukça uzakta kalıyor.(50km) Kullanma kılavuzunu buldum. 6 bin km'de yağı değişecek karbüratör filan kontrol edilebilir yazıyor.
Bende n11 den linkteki yağı aldım. Sanırım bu yağ uygun h.sonu kendim değiştireceğim.
https://urun.n11.com/yag/ipone-scoot...-1l-P139017128
Reklamlar
-
-
Evet güzel yağ, herhangi bir yağ motor için 10w40 da olur veya 10w30.Hava 40 derece ve altındaysa 40, 30 derece ve altına geliyorsa 30 da olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
Bp benzin istadyonlarında da castrol var fazla uzağa gidip masraf yapmaya değmez internet vs.
-
10w40 4T benzikliklerden alabilirsiniz... becerinize güveniyorsanız sorun olmaz.. markanın pekte önemi yok aslında... ucuz yağ adı sanı bilinmeyen yağları eksiltiyor bazen makine... Benim arabamda o sorun olmuştu.. dinamic kote diye saçma bi yağ koydular araca sanayi de... ulan bu ne dedim... mobil in yan sanayii si aynı kalitede dedi usta.. bir daha bu yağı koyarsan aracı buraya getirmem dedim.. sonu mu ? 8bin km sonra araç yağ kontrol diye uyarı verdi... yağı eksiltmiş arabam.... ben motorda castrol yada internetten alırsam motul kullanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)