Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Scooter dan Debryajli Motora Geçiş Önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Eylül 2018
    Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Arkadaşlar scooter kullanıyorum Hero dash eşşek gibi mübarek iş görüyor ama zevk yok scooter da 1 sene kullansam alışsam sonra Debryajli Ya geçsem ya da coup a geçsem hangi modelle başlamak iyi olur ağır makinalar zapt etmesi zordur bunların, mondial drift görüyorum buralarda bir de Honda nın çok tatlı cb125e modeli var sizce debriyajlı olarak hangisiyle başlasam???


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Valeyellow46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2018
    Naked güzel bir başlangıç olur fazla sıkıntı yaşamazsın.Trafiğe, tehlikelere zaten alışıyorsundur scooter ile yavaştan.Daha çok yeniysen scooter ile iyice alış trafiğe, zevk falan derken zevkli zevkli patlama ihtimalin olabilir sonra.Trafiği okumak, bakışı geliştirmek şart çünkü her şeyden önce.

    Maddi imkanın varsa Honda CB 125 R elbette müthiş bir seçim.Hem kalite hem piyasa olarak avantajı çok.ABS'yi de unutmamak lazım hayati bir detay.

    Param yok diyorsan diğerleri olabilir tabii öğrenmek için.
    VALENTINO ROSSI 46 FAN & Movistar Yamaha MotoGP

  3. #3
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Maddi imkanın varsa japondan şaşma. Commuter diye tabir edilen yamaha Ybr125, honda cbf150, cb125e ve muadilleri japonlar gayet kullanımı kolay ve sorunsuzdur.

    Maddi imkanın yoksa duruma göre hintli, çinli vs de bakabilirsin.

  4. #4

    Üyelik
    23 Eylül 2018
    Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Yaz sonu satıcam Ticaret yapmak için , Babam zaten kaliteli bir şey aliyor uğraşamam diye, Honda istiyorum enjeksiyonlu olsun karbüratörlü ile çalıştırmak ölüm gibi, Honda cb125e ya da Cb125 r güzel ama o makinaya binilmez kıyamam, 2. El Honda cb125e olur gibi ağır olmasından şüpheliyim Hero dash da ağır dı ama alcaktı bu yüksek biraz korkutuyor ama neyse alişıcaz, arkadaşın Apache 150 de çok ağir Nasıl kullanırsınız??


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)