Enflasyonla mücadele kampanyası R25
Reklamlar
-
Umut_1981 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2017 r25 abs mi yoksa 2018 abs mi? Bugün bir bayiye sordum hiç bir fark yok dedi. Araştırdığım kadarıyla euro 3 ve 4 farkı var ve biraz da yakıt. Sizce ne yapmalıyım? Benim için çok belirleyici olacak verdiğiniz fikirler. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
2018 abs, 2017 eski euro3. Bir fark yoksa neden aralarında 6000tl'lik kemik bulunuyormuş?
Reklamlar
-
Yeni kasa geliyor ondan indirim yapıyolar hahaha .
-
trancexp adlı üyeden alıntı
Yeni kasa geliyor ondan indirim yapıyolar hahaha .
adını da "enflasyonla mücadele" koymuşlar.
-
23 e ikinci el satanlara çok çok iyi oldu
-
Adam 10 bindeki motora 23 yazmış sıfırı 21.500 oldu komedi hahahaha
-
Stoklar bitince ikinci el fiyatları yine yukarı çıkacak. Aynı olay benelli tnt250’de oldu.
-
Abs’lisinde niye enflasyonla mücadele edilmiyor acaba ? !!!
-
yamaha bayileri önce bi taksit yapsalar peşin fiyatına keşke, 12 taksite %20 fark istiyolar.
-
Arkadaşlar oyunu görün 2019 da satışı yasak olan motorlarda kampanya var aralık ayını bekleyin
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Sıra onada gelir...
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Çünkü ABS fetocu. Yerli ve milli değil :D
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
2018 abs, 2017 eski euro3. Bir fark yoksa neden aralarında 6000tl'lik kemik bulunuyormuş?
Hocam bayinin söylediği 2017 r25 te abs li model fiyat 24.000, 2018 modeli ise 26.750 arada 2.750 tl fark var. Benim bildiğim 2017 de abs yoktu. Soracağım 2017 model abs ile güncellendi mi? Nasıl bir tercih yapmalıyım acaba 2017 abs alıp aradaki 2.750 tl ile de ekipman ve ıvır zıvıra mı ayırayım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)