Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ducati'nin Yeni Modeli Multistrada 1260 Enduro Kesinleşti..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500

Ducati yeni Multistrada 1260 Enduro ile iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Basın açıklamasında bulunan donanım özellikleri, Enduro'nun istediğimiz motosiklete dönüştüğünü görmemizi sağlıyor. Gelin bu yeniliklere beraber bakalım.

Öncelikle Ducati'nin 158 beygirlik Testastretta DVT motora yeni güncellemeler getirdiğini belirtelim. Bu yenilikler motorun "devir seviyesini" yükseltmesini sağlarken, eklenen sürüş modları bu gücün en verimli şekilde tekerlere aktarılmasını sağlayacak.

Sürüşü etkileyen yeni güncellemelerden bazıları da şöyle: Bosch Cornering ABS, viraj ışıkları, wheelie kontrol sistemi, tutuş sistemi. Ducati Quick Shift sistemine ek olarak getirilen vites geçiş sistemi ise motosikletin sürücü odaklı bir makine olmasını sağlayacak.

1260'ın 19 inçlik ön ve 17 inçlik arka tekerleri kendisini yetenekli bir arazi motosikleti yapmaya yetiyor. Motorun ergonomik yapısı ve sürücü dostu kurulumu sürüş keyfini en üst seviyeye taşıyor. Ducati 1260'ın ağırlık merkezini de aşağıya çekmeyi başarmış.

Multistrada'nın MotoGP statüsüne çıkması, beraberinde yeni özellikler getirmesini sağlıyor. Human Machine Interface adı verilen bilgi eğlence sistemi sürücünün motosikletin tüm detaylarını 5 inçlik bluetooth bağlantılı ekrandan görüntüleyebilmesini sağlayacak.

Açıklanmayan tek bilgiler Multistrada'nın ağırlığı ile ilgili. Tabi ki bu durum motosikletin uzun vadedeki performansını etkileyebileceğinden, Ducati'nin bu verileri açıklamasını merakla bekliyoruz.

kaynak ve galeri : https://tr.motor1.com/news/269610/du...a-1260-enduro/
    montanaturne bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    oh be kaç aydır bu haberi bekliyodum,nerdeyse gs alacaktım.

şaka bi yana şu motorlara binemeden öleceğim gerçeği çok acı be,işin kötü yanı hiç umut yok

arkadaşlar 15.000 TL yi 200.000 tl nasıl yaparım,fikri olan ?

Gerçi bunun 50.000 Km lik toplam bakım masrafı kol gibidir..vazgectim ya,istemiyorum seni.

Bi de 1199 cc yi geciyomuş,pıyyy.Africa Twin adventure alırım olm vergisi az bi kere.

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Biz buna değilde bu bize biner gibi duruyor
    SRDR KTM 390 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    şimdi cok ciddi eleştiri geliyor;

ya tamam guzelsin hoşşsun da gs varken harbi çok gereksiz.Zincirlisin..,bir dunya para verecem ve bana zincir temizleteceksin oyle mi ?

Gs gibi tank varken 3-5 satar işte..

kaç yüz bin tl cik acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    şu an ducati süren birine soruyorum desmo bakımı acaba kaç kuruş.diavelin 1 sene önce vardı videosu 5000 tl idi şu an 8 9 isterler heralde.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)