Çiçek gibi 600 lük motoru ölü fiyatına veriyorum soran yok
Reklamlar
-
Arkadaşlar enteresan bir durum var.
Tamam sezon kapandı ,2.el satışlar yavaşlar eyvallah ...
Anlamadığım sıfır 125 lik scooterler bile 20 bin tl olmuş.
Sıfır gibi 600 lük xj6 motorumu ilana koydum 10 gündür bir kişi dışında kimse aramadı.
Yaa hayır acil nakit ihtiyacı olmasa kesinlikle satmam.
Piyasa bu kadar mı ölü ...
Normal şartlarda motorumu havada kapmaları lazım..
Bende mi anormallik var anlamış değilim.
Reklamlar
-
ilan no nedir arkadaşa motor bakıyorduk
-
İlan no :610259150
Yamaha xj6
O değilde 20 kişi favoriye eklemiş..
Bu vatandaşlar neyi bekliyor..:-)
-
Piyasa ölü değil, herkes sıfır alıyordur.
-
Piyasanın durgunluğundan kaynaklı bir durum.Kimse çok ihtiyacı olmadıkça alışveriş yapmamaya özen gösteriyor.En azından çevremde öyle
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Piyasa ölü değil, herkes sıfır alıyordur.
Yahu sıfırı nasıl alıyorlar 250 motor fiyatına 600 lük veriyorum.
İnan benim motorum sıfırdan daha temiz.
Bu fiyatlara sıfır motor çok mantıksız diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Keoma adlı üyeden alıntı
Piyasanın durgunluğundan kaynaklı bir durum.Kimse çok ihtiyacı olmadıkça alışveriş yapmamaya özen gösteriyor.En azından çevremde öyle
Bak bu mantıklı ama yine de bu motorun çoktan satılması lazımdı.
-
10.000 lira artı bir horoz hemi de iri
-
The Dude adlı üyeden alıntı
Yok kalsın:-)
-
Erkan344 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar enteresan bir durum var.
Tamam sezon kapandı ,2.el satışlar yavaşlar eyvallah ...
Anlamadığım sıfır 125 lik scooterler bile 20 bin tl olmuş.
Sıfır gibi 600 lük xj6 motorumu ilana koydum 10 gündür bir kişi dışında kimse aramadı.
Yaa hayır acil nakit ihtiyacı olmasa kesinlikle satmam.
Piyasa bu kadar mı ölü ...
Normal şartlarda motorumu havada kapmaları lazım..
Bende mi anormallik var anlamış değilim.
ehonomi çoğ eyi ondandır. dış güçler dövizi yükselterek motosiklet piyasamıza savaş açmışlar. ama biz bu oyunu bozarız!
ya da tam tersi.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
-
İlk olarak fiyat öyle abarttığınız gibi ölü değil.Ortalama belki ortalamadan çok az düşük bir fiyat.Yakın fiyatlara benzer km ve modelde motosikletler mevcut.
İkincisi ekonomik krizden dolayı hem 0 km piyasası hem de 2.el piyasası oldukça durgun.
Son olarak havalar soğudu,"sözde" motosiklet sezonu kapandı.Bu mevsimde motosiklet satışları genelde durgun oluyor.İlk bahar başlangıcı satışlar genelde biraz daha hızlı.
-
Sizin oraları bilmem, benim çevremde motor için şak diye 27 bin verecek pek insan kalmadı.
-
Xj6 piyasası yavaş . En az yakan 600luk 4 silindir ona rağmen yavaş insanları anlamak zor.(uzun yolda 4 şehir içi 5,5-6,5 arası )
-
Moderatör
27.000 TL aylik olarak ortalama 500 TL faiz getirisi demek.
Yazi ile yirmi yedi bin Türk Lirasi param olsaydi, internette motor ilanlarına bakmak yerine bankaların faiz oranlarına bakardım.
Devir artık böyle maalesef.
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
27.000 TL aylik olarak ortalama 500 TL faiz getirisi demek.
Yazi ile yirmi yedi bin Türk Lirasi param olsaydi, internette motor ilanlarına bakmak yerine bankaların faiz oranlarına bakardım.
Devir artık böyle maalesef.
herkes bunu yaparsa ehonomi çöker birilerinin de harcaması lazım dimi ;)
-
Şahsen bu devirde 27 bin tl param olsa asla motora yatırmam. Yılbaşından sonra çok büyük bi kriz bizi bekliyor maalesef paranızı cebinizde tutun veya değerli bi malınız varsa kenarda kalsın.
Millet 27 bin birim paraya son model arabalar alırken biz ikinci el motosiklet bakıyoruz.
Artık ümidim yok bu ülkeden kolay kolay adam olmaz.
-
şahsın adına konuşmuyorum, o motorun normal fiyatı 12.500 tl., üstü köpük.
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Şahsen bu devirde 27 bin tl param olsa asla motora yatırmam. Yılbaşından sonra çok büyük bi kriz bizi bekliyor maalesef paranızı cebinizde tutun veya değerli bi malınız varsa kenarda kalsın.
Millet 27 bin birim paraya son model arabalar alırken biz ikinci el motosiklet bakıyoruz.
Artık ümidim yok bu ülkeden kolay kolay adam olmaz.
Derdin o ise çözüm çok basit paradan bir sıfır atarız yeni parayı basarız en yeni TL deriz , sende alırısın 27 Bİn TL(27 yedi bin birim paraya) ye güzel araba ....
Senin hiç derdin yok muş ,
sorun bu mu yani !!
Eskiden mahkemelerde yazar (Adalet mülkün temelidir)
Mülkün olsun istiyor isen adaletli ülken olması lazım...Adeletin yok ise mülkünde olmaz,
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)