fiyat öylw aman aman ölü değil dostum hemen hemen o fiyatlara cb 650f var bence daha iyi
fiyat öylw aman aman ölü değil dostum hemen hemen o fiyatlara cb 650f var bence daha iyi
Nasip hocam , piyasa durgun biraz da tabi ki
Fiyatı 25'e çeksin de 20 bin teklif edelim diye bekliyorlar
Sen öyle söyleyince ben de favoriledim ilanı, insan kendini tutamıyor.
Arkadaşın konusunu da trolemiş oluyoruz hakkını helal etsin de ..
Sayılara takılma diyorum
27 Bin birim para ile elalem ülkesinde araba alıyormuş bende diyorum ki TL den bir sıdır atar isen , 27 Bİn birim para ile sende ülkende sıfır araba alırsın .
Mesele birim para değil ki mesele adalet olmadıgı için kazancımız düşük. Allah sonumuzu hayır etsin...
Sayıya takılmasın cebinde ki paranın karşılıgında aldıgı emtia ya baksın mesele bu ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Fiyat konusunda ölü falan değil ,pazarlıksız sahibinden ilanı şeklinde ,
Genelde ucuz vermemek için üst seviyeden yazılır 26 diye yaz emsallerinden birisi paraya sıkışan verecektir ki siz pazarlıksız demişsiniz çok zor...
Ha şunu der iseniz anlarım , sıfırına göre çok ucuz evet öyle ama siz bayi değilsiniz , milletde de para yok..
R25 çıktıgında ikinci eli bayiden pahalıydı ama o zaman kredi faizleri düşüktü dolar düşüktü , şimdi öyle değil ..
Milet ancak karnını doyurma peşinde..
Arkadaşlar şu an motorun gerçek değeri 30.000 tl dir.
25.000 yazanların çoğu kazalıdır.
Şu an honda pcx 125 lik motor bile 16.700 olmuş.
Neyse 1 hafta bekliyecem sonrasın da zaten ihtiyaç kalmıyor.
Pardonda hangi 250cc o fiyata? Ayrıca bu isyan nie? Sen malının para edeceğini düşünüyorsun. Pazardaki alıcılar düşünmüyor. Bu işler nasip
Dayanamayacağım diyeceğim. Bu paraya mt-07 kovalarım
Fiyat oldukça canlı 😀
18.400 tl ye sıfır olarak aldığım günleri hatırladım.
Paramız pul olmuş değer kaybetmiş yıllar içinde.
İyi modeldir ancak eski bir motor bloğu ve kasa dizaynına sahip.
Kutu profilden yapılma arka maşa gerçekten çok eski teknoliji.
Yine de az yakan, iyi giden ve en önemlisi gerçek bir japonya üretimi olduğunu hatırlatmak gerek.
İyi satışlar ancak şu anki piyasa koşullarında ticaret gerçekleşmesi zor.
Honda ve yamaha nın fiyat listesine bakarsan 250 lik r25 veya cb250 görebilirsin..
Diyeceksin onlar sıfır.
Evet ama benim motorum da sıfır sayılır ayrıca 4 silindir 600 lük ..
İsyan değil sadece bu kadar temiz ve fiyatı uygun olan motor neden kusa sürede satılmadı diye şaşırıyorum.
Benim diye değil gerçekten bu parays piyasadakilere kıyasla çok temiz ve uygun fiyat...
Son olarak m-7 diyince açıkcası güldürdün beni :-)
İkisini de kullanmış ve kararımı xj6 dan yana vermiş biri olarak,gerçekten 4 silindir motoru 2 silindir. bir motorla kıyaslamanız abes olmuş.
kardeş kısaca anlatayım sana ki ben bunu bu forumda 2 ay kadar önce biyerlerede yazmıştım kredi faizleri arttı,insanlar artık kredi çekip alım satım yapamıyor maalesef 10 bin liram var 17 de kredi çekeyim 2 sene vadeli de şu motoru alayım devri kapandı,17000 lira kredi 3 sene vadeli yaklaşık geri ödeme şu an 30000 lira civarı e cepteki 10 bini de verdi sana motor oldu 40000 lira,ama önceden böyle değildi 17000 kredi çekiyodun 2 senede 21000 lira gibi geri ödüyordun,şu anda satış yapabileceğin insanlar nakit parası olan ve krediye bulaşmayacak insanlar ki onların da düşüncesi cebimde para ben heryerden motor bulurum mantığındalar ve haklılar,bu forumda yazdığıma eminim bundan sonra hayati ihtiyaç olan tüketim malzemeleri ve gıda zamlanacak ancak ev arsa araba motor gibi ederi büyük şeyler kredi çekilip alınamayacağı,parası olan insanların parasını elinde tutmak isteyecekleri ve borçlu olanların borcunu kapatmak için bu gibi para eden ev arsa ve taşıtlarını ellerinden çıkarmak isteyecekleri için maalesef bunlar artık aşırı derecede ucuzlayacak,müteahhitler borçlarını ödeyebilmek için 300-350 binlik dairelerini 200 bine zor satar hale gelirken evin temel ihtiyacı ekmeğin fiyatı 3-4 liraları bulacak,maalesef böyle bir ortamda elindeki malın bir kıymeti yok,
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
evet dediğim gibi tam 2 ay olmuş ben bunu yazmışım.....http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4370223
off fena oldum 2005 yılında 6000 tl'ye kawasaki er 5 almıştım 2004 model ve 3000 km'de 2007'ye kadar kullanmıştım, yurtdışına gitmesem, er6n veya z750 alacaktım, bakın alma planı yapmıyordum sadece alacaktım ve üniversite sonrası 3 senelik bir çalışandım, gözüm kapalı alıyordum borçmuş, benzinmiş, vergiymiş, kaskoymuş, yedek parçaymış hiç umursamadan, sonuçta pahalı dediğimiz parçalar bugünün fiyatlarının en az 5 de biri durumunda, çok üzücü ya, ülkenin geldiği hale bak!
Para pul oldu normaldir.Ölücüler hariç denk getirmek zor müşteriyi.Zararına kapatan çok.
Belki yanlış düşünüyorum ama şuan herşey ederinin üstünde fiyatlandırılmış ikinci el motor araba yada diğer herşey. Sıfırı zamlandıkça ikinci elini daha da zamlandırdılar. Gerçek satıcılar daha makul fiyatlar yazıyor diğerleri de ya tutarsa diye fiyat veriyor.
24-25 bin civarlarında aynı model yakın kilometrede motosikletlere denk geldim. Neden bu motosiklete daha fazla para vermeliyim? Önce fiyatı en düşük olanlar gider
Tam kışa girecekken motor piyasası zaten durulur bide ekstra olarak ekonomik olarak kötü durumdayız.
Ben geçen ay motorumu sattım, en son 80 favori vardı.İlk 2 hafta sıfır mesaj. 4 hafta sonra biri aradı geldi aldı gitti. Piyasanın en alt fiyatından verebildim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)