RKS'nin yeni motoru RNX125 ( Yavru Ducati Panigale )
-
Selamlar bugün karşılaştığım bir durumdur kendileri
Rks çok güzel bir motosiklet yapmış panigalenin torunu olmuş açıkcası çok beğendim
ön disk arka da disk buda güzel normalde arkayı hep kampana yapıyorlar
neyse,
Bu motosiklet yabancı ülkelerde ne diye geçiyor bilen varmı nasıl bir motosikletmiş izleyelim öğrenelim
'' Bu arada motosiklet ile ilgili yorumlarınızı yorumlara bekliyorum ''
https://www.rksmotor.com.tr/model/rnx/
Reklamlar
-
Siyah olanının renk tonu cok yakışmış. ancak rn180 modeli ile 2.5 cm fark var ebatlarında.
Yine belli bir kesime hitap edecek motor, ebat olarak küçük geldi bana.
-
Çinliler yakın bir gelecekte Japonları dövmeye geliyor. Bu motor için söylemiyorum ama çindende artık eli yüzü düzgün motorlar çıkmaya başladı. Kaliteli motosiklet yapmak için bütün imkanları var.
-
Hedef kitlesi yeni başlayanlar gibi gözüküyor.
-
YouTube da gpx demon diye aratırsanız çıkar . Ufak tefek bir makina
-
9.9 hp ve ss gorunumu. hoşmuş
-
rks rn 180in grenajli ve duaurulmus hali gibi geldi banaa tüm hat cizgileri ayniegwr rka rn 180 boyutunda olacaksa cok komik ve kucuk duraCaktir bu superspor he bide enjeksiyon var onu unutmamak lazim
-
Şundan kız arkadaşıma alsam mi diye düşünmedim değil. Cok beğendim ama keske biraz daha büyük olsa. Birde fiyat bilgisi var mı? Sanırım yeni olduğu icin siteye yazmamislar
-
gogozh adlı üyeden alıntı
YouTube da gpx demon diye aratırsanız çıkar . Ufak tefek bir makina
İnceledim. 250 cc olsaymış cok güzel olurmuş. Fakirin Ducatisi
-
Yakından takip ettiğim ve almayı düşündüğüm rn 180 yerine eğer fiyatı da uygun olursa almayı düşünüyorum acaba bayilere ne zaman gelir ve fiyatı ne olur
-
Bizim millete bir şey beğendirmek zor yahu . Sürekli eksik bir şeyler buluyoruz...
-
Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Bunu beğenen adamın zerre estetik anlayışı zerre kalite anlayışı yoktur. Abi nedir bu yoksul tripleri. Tamam herkes panigale alamayabilir fakat onu alamıyorsun diye çakmasını da bir zahmet alma ya. Motor mu bitti abi piyasada? Biz neden millet olarak birşeylerin çakmasına bu kadar düşkünüz? Kendimize hep çakma çırpma dandik malları reva görme özelliğimiz nedern?
-
grom ile panigalenin yasak aşkı gibi bişey olmuş
-
Arkadaşlar motosikletin incelemesini burdan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=dHxvLLrj9k8
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=Xqyu48JRzjE yabancı ülkedekiler 6 vites :O bize 5 gelecek nedense :/
-
-
Benim eski araba Chevrolet Cruze gibi bu da. Görüntü harika, reklamındaki gibi aslan gibi, ama naparsan yap gitmiyordu o araba.
-
hasangazili adlı üyeden alıntı
Çinliler yakın bir gelecekte Japonları dövmeye geliyor. Bu motor için söylemiyorum ama çindende artık eli yüzü düzgün motorlar çıkmaya başladı. Kaliteli motosiklet yapmak için bütün imkanları var.
Yaparlar yapmasına da satmalari zor.
Şimdilik bir tehlike oluşturmuyor Japonya ve Avrupa için.
-
Tvs 310RR yavrusu...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Yaparlar yapmasına da satmalari zor.
Şimdilik bir tehlike oluşturmuyor Japonya ve Avrupa için.
Ekonomi dehalarımız sayesinde Avrupa ve Japonlara pazar olmak varken Çinlilere pazar oluyoruz işte.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Şundan kız arkadaşıma alsam mi diye düşünmedim değil. Cok beğendim ama keske biraz daha büyük olsa. Birde fiyat bilgisi var mı? Sanırım yeni olduğu icin siteye yazmamislar
Ön arka disk
enjeksiyonlu
olduğu için 9000-11500 arasında olacaktır çok yüksek ihtimalle
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Yabancı ülkelerde motosiklet 150cc 6 vites ve 130 kilo ve pirelli lastiklerle geliyor...
biizm burda 125cc 5 vites 150 kilo ve yüksek ihtimal bim poşedinden yapılma cordial lastiklerle gelecektir masraflardan kaçınmak için...
üzüyor bu durum beni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)