Güzel duruyor özellikle ufak tefek kişiler üzerinde sırıtmadan bir Panigale görüntüsü verebilir gibi.:D
İşin diğer kısımları nasıldır bilemem..
Güzel duruyor özellikle ufak tefek kişiler üzerinde sırıtmadan bir Panigale görüntüsü verebilir gibi.:D
İşin diğer kısımları nasıldır bilemem..
Açıkcası motoru çok beğendim. Boyum 1.73, küçük duracağını da düşünmüyorum. Başlangıç motoru bakıyordum kaç zamandır, yeni ehliyet alacağım. Sanıyorum güzel bir tercih olacak, fiyatı inşallah uçuk bir rakam olmaz.
fiyatı uçuk olmayacaktır
RKS kaliteli motorlar üretir ancak fiyatları hep düşük tutar kundiale benzemez
belirttigim gibi 9.000 11.500 arasında olacağına eminim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-rks-rnx-125-on-siparisler-acildi-adrese-teslim-614522905/detay
vale moto 15k ya ön sipariş alıyor inşallah şakadır ashdgashgdh
Kimse bunu Panigale ile karıştırmaz
Acı ama gerçek.
Piyasa uçunca; bi reyziğimiz eksik deyip bunu getirmişler demek ki. Bu adamlar ne satacağını biliyor.Superboy 100 sonrası geçilecek reyzik motora benziyor. Fiyatı uygun olursa tutar bu, fiyatı rn180 den bi tık fazla olmalı belki karenaj falan, cc düşük çünkü.
Kuyruğa bakılırsa altyapı RKS RN 180 ile aynı. RN 180'in 8500 civarı bir fiyatı var. Buna da 1500 TL grenaj parası eklerler al sana 10 lira.
Ducati bayine gidip 10 bin liralık Panigale alabilir miyim dersen, "Abi ilerde RKS bayide satılıyor" diyip buna yönlendirirler
Görüntü olarak başarılı RKS kendini gerçekten aşıyor bu modelin karbüratörlü olarak geleceği ihtimalini bile düşünmüyorum karbüratörlü absli 125 cc biraz düşük olacaktır ama iyi bir satış adedi yakalamak için a1 ehliyetine uygun getirmek istemişlerdir. Modelin 150cc olanına talep olursa üretici için basit bir işlemdir.
çakma panigale
Çakma Panigale diyen arkadaşlar tüm tasarımlarda diğer bir motosikletten esinlenilmiştir. Yadırgayacağınıza çıkarın bir tasarım ortaya gönderin tüm firmalara illaki biri değerlendirecektir. On numara beş yıldız bir tasarım olmuş rks markası için bildiğim kadarıyla ilk ss motor 125 cc olarak gelmesi kesinlikle a1 ehliyeti için düşünülmüş hacıyatmaz'ın dediği gibi eğer talep olursa firmaya 150 hatta 250 cc olanı bile getirilebilir.
Çok beğendim ya fiyatı yüksek olmazsa düşünebilirim.
Merak ettim bu motoru cidden 15 bin tl verip alan oldumu ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Satamayıp geri çektiler galiba, 15 bin tlye bi deneyelim belki girer hesabı tutmadı
Satın aldığım rks rn 180'in grenajlı modelidir. 15000'tlye bn 251 satılıyor verilmez.
yavru panigale değil de yandan panigale olmuş biraz.
Ben taklit maklit işini geçtim 15 bin tl nedir abartmayın tamam döviz mövizde bu kadarda değil be kardeşim honda bayileri ellerindeki son cbr 250 leri 20 bin gibi bir fiyattan verdi, sen o hava soğutmalı ne üdüğü belirsiz motoru nasıl 15 bin tl ye satmaya kalkıyorsun hiç aklım almıyor
Tamam evden-işe işten-eve motoru. Today'i satıp alınası makina
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)