Honda'nın sürekli şampiyon olması
Reklamlar
-
Arkadaşlar MotoGp de bir sezonu daha geride bıraktık ve artist Ducati yi yine piste gömmüş bulunmaktayız.
Bu bağlamda tüm Honda severleri kutluyorum.
Görüldüğü üzere motosiklet dünyasında Honda'nın teknolojik üstünlüğü ile uğraşabilecek bir motor üreticisi şu an için yok!
Ayrica Formula 1 in en iyi takımlarından Redbull'la anlaşmış bulunmaktayız.Mercedes ve Ferrari titreyinn olm,motorsporların kralı geri döndüüüü,evet.
Reklamlar
-
-
babasının şirketi şampiyon olsa bu kadar sevinmez
-
-
Dakar rallisinde 2001den beri KTM şampiyon oluyor. Hatta sadece şampiyonluk değil sıralamada hep KTM görüyoruz. Bende böyle sevineceğim artık.
-
Honda 3 senesini harcadı McLaren'in F1'de.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Honda 3 senesini harcadı McLaren'in F1'de.
sorma, o dandikler yuüzünden ciddi prestij kaybımız oldu.Neyse sonunda adam gibi bir takıma motor sağlıyoruz,şampiyonluklar çoook yakın.
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Dakar rallisinde 2001den beri KTM şampiyon oluyor. Hatta sadece şampiyonluk değil sıralamada hep KTM görüyoruz. Bende böyle sevineceğim artık.
yani Dakar'ın tarihsel bir önemi var tabi.Lakin yılda bir defa yapılan kimsenin pek de iplemediği bi yarış işte.
Orada da yarışıyoruz ama gerektiği kadar önem veriyoruz.İş ciddi olsa ktm yi o çöllerin kumuna gömeriz sende biliyosun ;)
-
'artist ducati'yi yine piste gommus bulunmaktayız ' bu cümleden sonrasını okumadım .
Honda takımında mı gorevlisin, takıma sponsor falan misin ?
Yok yok Honda motorun vardır gaza gelmişsindir . Yanıltma beni .
-
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
.....ktm yi o çöllerin kumuna gömeriz......
Honda nın çölde debelenirken açtığı çukura kazara bir KTM düşebilir evet
şaka bir yana bir KTM satın alıp dayanıklılık gereken yarışlara fazla modifikasyona girmeden katılabilirsin , adamların sloganı bile "ready to race" , Honda nın buna benzer bir iddiasını hiç duymadım..
-
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
sorma, o dandikler yuüzünden ciddi prestij kaybımız oldu.Neyse sonunda adam gibi bir takıma motor sağlıyoruz,şampiyonluklar çoook yakın.
yani Dakar'ın tarihsel bir önemi var tabi.Lakin yılda bir defa yapılan kimsenin pek de iplemediği bi yarış işte.
Orada da yarışıyoruz ama gerektiği kadar önem veriyoruz.İş ciddi olsa ktm yi o çöllerin kumuna gömeriz sende biliyosun ;)
3 senede bir motor yapamadılar ya.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
3 senede bir motor yapamadılar ya.
yav şimdi renault motoru var adamlarda yine sürünüyorlar,3 senemiz bu geçmişi büyük şimdinin becereksiz ve küçük takımına harcadık..yazıkk
gogozh adlı üyeden alıntı
'artist ducati'yi yine piste gommus bulunmaktayız ' bu cümleden sonrasını okumadım .
Honda takımında mı gorevlisin, takıma sponsor falan misin ?
Yok yok Honda motorun vardır gaza gelmişsindir . Yanıltma beni .
tam üstüne bastın dostum.cbf 150 var bende.Diavelleri multileri görünce kıskançlıktan çıldırıyorum.
ben de bu şekilde tatmin ediyorum kendimi,napim.
gogozh adlı üyeden alıntı
bu cümleden sonrasını okumadım.
ya hepimiz biliyoruz ki bal gibi de okudun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Honda nın çölde debelenirken açtığı çukura kazara bir KTM düşebilir evet
şaka bir yana bir KTM satın alıp dayanıklılık gereken yarışlara fazla modifikasyona girmeden katılabilirsin , adamların sloganı bile "ready to race" , Honda nın buna benzer bir iddiasını hiç duymadım..
yav niki hangi birine yetişecez.Bir yandan motogp diğer yandan F1.Abd de ise Indy.Bir milyon tane seride mucadele ediyoruz.
yani bu durumda bile 2.yiz dakar da.İşi ciddiye alırsa üzer adamı,kızdırmaya gelmez bu Sakura'nın cocukları
-
Sendeki teknoloji beş par etmez bendeki marquez olmasa
-
-
Beni 2 kere alıntı yapman beni gerçekten mutlu etti 😁 yok la harbi okumadım . Diavel deme gece gece , gece insanlar daha duygusal olurmuş 😢
Cbf150 bizim ata sporumuz kazasız belasız .
-
Marka sahiplenmesi.
Biraz fazla yüklenmişsiniz arkadaş bence iPhone'ı olan insan o kadar para verince "ağbiii cok basit çok güvenli kasmıyor yeaaaa" diyorsa honda'ya daha fazla para veren birisi de tabi ki sevincektir.
-
Kafan güzelmiş güle güle kullan.
-
Honda motoraiklette iyi ama Formula 1'de hayal kırıklığı oldu umarım F1'de de yüzümüzü güldürür.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Sendeki teknoloji beş par etmez bendeki marquez olmasa
Dalga geçmiyorum mükemmel mizah
-
1949 yılında ilk motosiklet üretilir. 98cc iki zamanlı D-Type, çalışanlardan bir tanesi bitmiş bir motosikleti sürülürken gördüğünde söylediği “ it’s like a dream” sözleri modele isim olmuştur.
Honda F-Type, motosiklet tarihinin kilometre taşlarından bir tanesi, 1952 yılında iki zamanlı 50cc olarak üretildi. “CUB” markasının kullanıldığı ilk motosiklet, üretildiği 2 yıl boyunca binlercesi Japonya’nın çeşitli yerlerinde satıldı.
1958 yılında C100 Super Cub dünyanın en başarılı motosikleti oldu, ucuz ve pratik oluşu bu başarının temel taşlarıdır. Ayrıca model bütün motorlu araçlar içerisinde de en popüler araçtır.
1961 yılında Honda Isle OF Man TT yarışlarının başat markasıdır. 125 ve 250 cc kategorilerinde Mike Hailwood iki yarışı da kazanır, Honda 1. Sıradan 5. Sıraya kadar yer almaktadır.
başarının nereden geldiğini biraz belli etmesi için eklenmiştir.
(kaynak; The Dude -ben yazıyorum-, henüz bitmedi)
-
ben bişey kazanamadıktan sonra kim kazanırsa kazansın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)