Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Mondial RX1İ Evo Alınır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbr650 F
    Abilerim,ablalarım,kardeşlerim merhaba forumda ilk yazım bu.Sizden tecrübelerize dayanarak fikir almak istiyorum.16 yaşındayım lise öğrencisiyim rx1i çok hoşuma gitti sizce alınır mı?Alanlar var mı?2 kişi almayı düşündüğümüz için bayii 12.000 tl'ye satabileceklerini söylediler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    12 bin lira nasıl çarcur edilir diye sorsan daha güzel cevaplar gelirdi

Motosikleti
    Yoqhtır...
    125cc sınırlarınız var anladığım kadarıyla. YBR 125'lere bakmayacağız diyorsanız ve maddi durumunuz varsa alın gitsin. Ekipmanlarınız olduğu sürece sorun yok fakat unutmayın. Bu motorları çok düşüreceksiniz. O yüzden 125cc YBR'ler daha çok işinizi görür ve daha sağlamdır.

Motosikleti
    Peugeot 103
    Adettendir az koy ybr al

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Ehliyet / Yaş / Motor Hacmi / HP sorunu....

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    12 bin lirayi hayir kurumlarina bağışla

Motosikleti
    pulsar ns200
    Bence gayet güzel motor fiyatı tabi pahalı ama hiç 125 lik gibi durmuyor pek bir sorun çıkaracağını sanmıyorum fincan motorlu hava soğutmalı basit bir motor sonuçta.
    Malum sitede 12 lira yazıyor zaten bu nasıl indirim nakit alacaksıniz 11i masaya koyun sonra bakin satıyor mu satmiyor mu

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Çok para bence. Derbi terra 125 alırım ben olsam o paraya. Oda aynı tip.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Yada Yamaha xt125. İkinci el olsun japon olsun. Yamaha mt125de çok güzel.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok para bence. Derbi terra 125 alırım ben olsam o paraya. Oda aynı tip.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Yada Yamaha xt125. İkinci el olsun japon olsun. Yamaha mt125de çok güzel.

Başkan nerden aklıma soktun gene Terra yı, vazgeçmişitim. Hiç bindin mi bu motora, nasıl bişey? Kağıt üstünde ve resimlerde baya iyi.

Alma sakın alma git bn125 ak ne bileyim mt125 al 2000 km de bir bakıma mı götürücen Mondial i

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Hava soğutmalı bir motor performans olarak ne beklenir ki? Ayrıca uzun yola gitsen 100 km sonra şişer gitmez. Saçma sapan bir motor yapmışlar.

Alıntı 06Serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava soğutmalı bir motor performans olarak ne beklenir ki? Ayrıca uzun yola gitsen 100 km sonra şişer gitmez. Saçma sapan bir motor yapmışlar.
    Hava soğutmalı motorlar hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bu arada küçük bir not Gs1200 bile yakın bir zamana kadar hava soğutmalı idi.

Diğer tüm marka ve modellerin fiyatına göz atınca neden alınmasın? Yakından inceleyemedim, etrafta kullanıcı da yok, lakin kağıt üstü verilere bakınca tek eksiği kilosunun biraz fazla olması. Ben de Rx3 var, 7 aydır biniyorum, bir çok kişinin yerden yere vurduğu bir alet. Çok şükür bu zaman zarfında tek bir önemli sıkıntı yaşamadım. On numara bir alet mi? Hayır. Verdiğim parayı hakediyor mu? Piyasaya bakınca, kesinlikle.
    Ayrıyeten, fiyat değerlendirmesi yaparken, motorun üzerinde hazır gelen bazı aksesuarları da hesap etmenizi tavsiye ederim. Misal benim motorda, koruma demirleri, çantalar, tur camı, usb-çakmaklık v.s. bugün dışarıdan alıp motora takmaya kalksam en kalitesizi 2.000 liraya yakın tutar.
    Sonuç olarak tavsiyem, deneme sürüşü yapabileceğin bir showroom ara.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Şişen motor nasıl oluyor ben o kadar sürdüm hiç görmedim de

Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sana söyleyeyim kafayı yiyor devir saati motor gazı açsanda gitmiyor

Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava soğutmalı motorlar hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim. Bu arada küçük bir not Gs1200 bile yakın bir zamana kadar hava soğutmalı idi.

Diğer tüm marka ve modellerin fiyatına göz atınca neden alınmasın? Yakından inceleyemedim, etrafta kullanıcı da yok, lakin kağıt üstü verilere bakınca tek eksiği kilosunun biraz fazla olması. Ben de Rx3 var, 7 aydır biniyorum, bir çok kişinin yerden yere vurduğu bir alet. Çok şükür bu zaman zarfında tek bir önemli sıkıntı yaşamadım. On numara bir alet mi? Hayır. Verdiğim parayı hakediyor mu? Piyasaya bakınca, kesinlikle.
    Ayrıyeten, fiyat değerlendirmesi yaparken, motorun üzerinde hazır gelen bazı aksesuarları da hesap etmenizi tavsiye ederim. Misal benim motorda, koruma demirleri, çantalar, tur camı, usb-çakmaklık v.s. bugün dışarıdan alıp motora takmaya kalksam en kalitesizi 2.000 liraya yakın tutar.
    Sonuç olarak tavsiyem, deneme sürüşü yapabileceğin bir showroom ara.
    Bir çinli motor ile alman veya japon motor asla kıyas edilemez. Daha önce 100 ve 125 cc çinlilerim olmuştu 50 km kadar kullanıyorum şişmeye başlıyordu. Sonra cbf150 aldım yaklaşık 150 km ye yaklaştığımda şişmeye başlıyordu. Tabi düz yol için bahsediyorum. Şimdi su sogutmalı bir motor kullanıyorum bana mısın demiyor. Kullandığınız rx3 yolda hiç şişti mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Hiç hava soğutmalı motor kullandınız mı? Kullandıysanız şişmenin ne olduğunu bilmeniz lazım.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Bir çinli motor ile alman veya japon motor asla kıyas edilemez. Daha önce 100 ve 125 cc çinlilerim olmuştu 50 km kadar kullanıyorum şişmeye başlıyordu. Sonra cbf150 aldım yaklaşık 150 km ye yaklaştığımda şişmeye başlıyordu. Tabi düz yol için bahsediyorum. Şimdi su sogutmalı bir motor kullanıyorum bana mısın demiyor. Kullandığınız rx3 yolda hiç şişti mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Hiç hava soğutmalı motor kullandınız mı? Kullandıysanız şişmenin ne olduğunu bilmeniz lazım.
    Ben binlerce km hava soğutmalı sürdüm.Uzun yolda şehiriçinde kışın yazın hiç şiştiğini görmedim de ondan merak ettim.

26 yıl boyunca motorlarımdan sadece 2 si sıvı soğutmalı idi. Hava soğutmalı bir çok motorumla, öyle yerlere çıktım ki, görsen motora acırdın. Ha yine de şişebilir, öyle arazi de falan. Ama düz yolda tam tersi. Hava soğutmalı bir motorun (bak adı üstünde) en son şişeceği yer uzun yoldur. Eğer şehir içine bu kadar sık girmeyecek, ve ya Antalya gibi sıcak bir şehirde yaşamıyor olsam, şu an kendi altımdaki motorun da hava soğutmalı olmasını tercih ederdim. Ben hayatımda conta yakmış hava soğutmalı motorla karşılaşmadım, ama sıvı soğutmalı bir kaç tane gördüm. Ha buradan hava soğutma, sıvı soğutmadan daha iyidir sonucunu çıkarma, her ikisinin de avantajları var. Benim için hava soğutmalını en büyük avantajı daha karmaşık ve teknolojik olamayışı. Misal hava soğutmalı motor bir ıssız noktada şişer ise, biraz bekler devam edersin, lakin sıvı soğutmada iş işten geçmiş olabilir.
    blk_pasa bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Ben binlerce km hava soğutmalı sürdüm.Uzun yolda şehiriçinde kışın yazın hiç şiştiğini görmedim de ondan merak ettim.
    Motorlarımı sıkıştırmadan sakin kullanırım buna rağmen şişiyordu. Su sogutmalıda böyle birşey olmuyor. Su soğutmalı candır

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Sevgili Serhat rx3i evo yu 40 aydan bu güne kullanıyorum . 2016 - 2017 - 2018 olmak üzere ,Bursa'dan Çeşme İzmir'de yaz tatilimi yapıyorum. Bursa - Çeşme 450 km. Asfalt 35-40 santigrat derece. Motorumun üzerinde yaklaşık 280 - 290 kilo yük, molalarla birlikte yaklaşık 8 saat sürüyor. Motor ,abi ne
    güzel gidiyorduk işte niye sağa yanaşıyorsun diyor . Bizde yaş bugün 64 . Mola sebebi motor değil , bizim ihtiyarlık. Rx3i kullanıcıları sayfa 256 da
    fotolara bakılabilir.
    Roof roof Erzurum'da yaşadığı için motosikleti hiç bir zaman şişmez. Alet +20 dereceyi hiç görmüyor ki. Saygılarımızla.

Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    26 yıl boyunca motorlarımdan sadece 2 si sıvı soğutmalı idi. Hava soğutmalı bir çok motorumla, öyle yerlere çıktım ki, görsen motora acırdın. Ha yine de şişebilir, öyle arazi de falan. Ama düz yolda tam tersi. Hava soğutmalı bir motorun (bak adı üstünde) en son şişeceği yer uzun yoldur. Eğer şehir içine bu kadar sık girmeyecek, ve ya Antalya gibi sıcak bir şehirde yaşamıyor olsam, şu an kendi altımdaki motorun da hava soğutmalı olmasını tercih ederdim. Ben hayatımda conta yakmış hava soğutmalı motorla karşılaşmadım, ama sıvı soğutmalı bir kaç tane gördüm. Ha buradan hava soğutma, sıvı soğutmadan daha iyidir sonucunu çıkarma, her ikisinin de avantajları var. Benim için hava soğutmalını en büyük avantajı daha karmaşık ve teknolojik olamayışı. Misal hava soğutmalı motor bir ıssız noktada şişer ise, biraz bekler devam edersin, lakin sıvı soğutmada iş işten geçmiş olabilir.
    Yorumlarınıza katılıyorum. Burada bahsettiğimiz motor endurodan kırma hava soğutmalı bir motor. Dolayısı ile uzun yol yapacaktır. Bu motor ybr cbf gibi sehir motoru değil. Keza bu motorlar bile uzun yolda şişiyor. Rx1 i su sogutmalı yapsalardı yine alan olurdu. Bizim insanımiz bu motor yerine klasik cbf ye çanta takar uzun yol motoru yapar. Haksız mıyım?

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler