Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ONGUARD MI ARMA MI !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Arkadaşlar Kampanalı Hero dash a zincir kilit bakıyorum Arma diye bi marka gördüm İtalyan çeliği ile yapılıyormuş asker desenli 14mm zincir çapı + u kilit youtub da incelemesi var 450 TL diyor ama Dolar kuru ile 600 TL olmuş n11 de de aynısı sadece 12mm çapı 200 lira diyor u kilit dahil değil, şimdi bunu alsam bir tane de alarmlı asma kilit taksam uyguna gelicek gibi, Bir de herkesin gördüğü ama kimsenin bilmediği Onguard 8016 zincir kilit mi alsam Adamlar tank falan çekiyor mermi atiyor sizce f/p ürünü olarak hangisini alsam? Abus falan öneriyonuz ama abus da terbiyesizlik yapıyor 1000 TL ye kilit mi olur Bir de kampanalı motora disk kilid olmaz de mi? Alarm önerisi de yazarsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Sym Joymax 250i
    Merhaba AtahanT, arma markası hakkında bir bilgim yok ancak ben de onguard 8016 kullanıyorum. Almadan önce bir çok markanin inceleme videolarına bakmistim ancak onguard da karar kıldım. Şimdi iyiki bunu almışım diyorum. Tavsiye ederim.

pintus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125R 2018 > MT-25 ABS
    Ben de araştırmıştım. İlk kez duydum ARMA'yı. Zincir olarak yani ilk kez duydum yoksa oyunu var güzel

Onguard 8016l Beast aldım. İnceleme videoları tatmin etmişti açıkçası. 250-300 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ülke şahlandığı için onun da fiyatı şahlanmış biraz sanırım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)