Arkadaşlar sabahtan beri forum sitelerinde dolaştım tam cevabını bulamadım. Kullanım kılavuzuna baktım 15w-50 yok 15w-40 yazıyor ? İkinci kafamı karıştıran nokta bu oldu. Yamaha servisinde ben 10-40 yağda ısrar etmeme rağmen usta illa bu sıcak havalarda kalın yağ kullan dedi. Bir ara racing 15-50 kullanmaya kalktı yok dedim onun kullanım ömrü az olur. Ondan vazgeçirdim ama ısrar edince bir bildiği vardır diye kalın yağ koydurttum ama kafamı kurcalıyor bu. Antalya da hava çok soğuk olmuyor ama sonuçta kalın yağ koydu. Acaba 2 ay sonra gidip bunu 10-40 ile değiştirmeli miyim ?
motosiklet : R25
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Vites geçişleri daha rahat olur dedi ama şimdi daha sert oldu anlamadım gitti bu işi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
Bu sorulardan sıkılmışsınızdır ama ben bu yağ meselesini çok önemsiyorum benim gibi olanlarda en azından bilgili kişilerden faydalanmış olur şimdiden teşekkür ederim