Yavaştan yakında motoru eline alırsın diyenlerin seslerini duyar gibiyim merak edenler için şunu da şuraya koyalım ;
Yavaştan yakında motoru eline alırsın diyenlerin seslerini duyar gibiyim merak edenler için şunu da şuraya koyalım ;
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
efferim nüfus artmıştı zaten başarıların devamını dilerim
Geçen gün farklı bir başlıkta paylaştığınız videodaki kesite çok benziyor. Orayı kesip ayrı video mu yaptınız ?
Dişli değişimi, turbo takmak, uçak yakıtı kullanmak v.s gibi modifikasyon yoksa maşallah güzel basmışsın. Benimki de 250'lık ve 150 gördüm mü "yahu şu yağı değiştireyim noolur noolmaz" diyorum :D
Abi benimki 400 lük idi. 172’yi yokuş aşağı zorla gördü. Caponlar yapıyor lakin capon yapıştırıcısına gerek kalmaz umarım
Yok hocam normal 95 kurşunsuz kullandım sadece Motorun bakımından hiçbir zaman kaçmam en kaliteli yağ, parça neyse kullanırım garaja koyarken akşam çiçek gibi yapıp bırakırım ama yolla çıktım mı da hakkını vermek isterim her zaman emekli amcalar gibi süremiyorum bazen şeytan dürtüyo işte. Tabi hakkından kastım burdaki gibi tapa gaz gitmek değil bunu her zaman değil o tünele veya uygun bir yola denk geldim mi bazen basarım tünel hafif aşağı eğimli olduğundan motor son hızı görüyor yoksa düzde bayagı zorlarsan maksimum 165-170 arası anca gidiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
Eyvallah hiçbirimize vermez umarım
oo reis harika ya..
devam et böyle bu istikrarla gidersen çok yakında ya bi bariyerden yada bi asfalttan inşaat küreği ile kazırlar uzuvlarını. o tünellerde o hız sınırları ipn.lik olsun diye konuluyor sanıyorsun değil mi? aferin büyük marifet böyle devam.. bir kişi bir kişidir..
benim 400 lük 155 zor görüyor
Sonrada youtubede orada burada cbr250r de karank sorunu var kronik falan yazıyorlar bende 2 yıl kulladığım bir motosiklet ama o süratlerin motosikleti değil bence fazla zorlama o hızlara çok çıkma
videoyu izlemedim , 250 lik motorlada 180 e çıkmak beni korkutur , nedeni düşük hacim değil , yetersiz lastik ebadı , süspansiyon özellikleri veya aerodinamik etkileridir..
tünellerde çıkışa doğru hava akımı düşer yani vakum olduğu için hızınız artabilir , tünel gibi tehlikeli geçitlerde altınızda s1000rr bile olsa o hızlara çıkmak akıl işi değil ,
yani otoyolların tenha saatlerinde gidin en azından , belki başkasına daha az zarar verirsiniz , kendi canınızı hiç düsünmediğinizi anladık , Allaha emanet ol sevdiklerini üzme..
Ben o tünelde hız yapmak istemiyorum artık
Cunku asfalttan ziyada zemin beton cok kayiyor tutusu iyi olmayan yolda gazlamiyorum.
Yav yaptığı tehlikeli eyvallah da, burada hakaret edince ne oluyor anlamıyorum. Odak noktanız açık bulup rencide etmek. Ne var yani adam ayda yılda bir basıyor.
Yok asfalttan kürekle kazırlar bilmem ne yakışmıyor.
Galiba izleyen de her gün heryede 180'de kesici ile gidiyormusum izlenimi verdi ama oyle degil bu arada bu hiza cikmanin herhangi bir mantikli açiklamasi yok o yuzden, bir savunma aciklamasi yapmama da gerek yok haklisin bazen fazla risk aliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
100'le giderken kaç rpm'de oluyor devir saati bi deneyemedik şu dominari
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:59 ----------
Benim 2. Ayni motorum çok şükür bir sorun yasamadim ne bunda ne digerinde bakımlari tam bir motorda böyle bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Ilk yapman gereken lastikleri degismek yanlis anlasilmasin lastikleri degis sonra bas demiyorum. Ayni tunelden bahsediyorsak ve orda lastiklerde sorun yasadiysan bence hemen degismelisin benim az bi param kaldi rosso 2leri hemen siparis vericem
mezarlıklar ayda yılda bir yapanlarla ve onların insanlık dışı hareketlerinden dolayı hayata veda etmiş suçsuz yolunda giden insanlarla dolu. hayati risk olan birşeyi ne var yan ayda yılda bir yapıyor diye nasıl hafife alabiliyorsun? o adam mesela o tünelde öyle gazlarken senin sevdiklerinden birisi orada olsa ve yaptığı bir hata sonucu o sevdiklerinden birine bir zarar gelse ni vır yini ıyda yıldı bir yıpıyır diyebilecek misin böyle?
valla kendisi ölse acımam doğal seleksiyon derim. zerre üzülmem. ama umarım başkasının canına zarar vermez. bu arkadaş gibi bir tane daha vardı, şu 90 la giderken dobloya arkadan çarpan. o da bu genç kardeşimiz gibi her uyarıya alaylı şekilde eyvallah reis aynen devam diyordu. sonra kasktan yere kanlar akarken gördük. umarım bu gencin de sonu öyle olmaz. yada bilemedim türkiyede en hatasız çalışan kurum mezarlıklar müdürlüğü belki onlara da biraz iş çıkması gerekiyordur. Takdir-i ilahi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)