CBR 250 sınırlarını zorladım (top speed içerir)
Reklamlar
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Konunun altina yaptiğim tum yanitlari okumadiysan tekrar okumani tavsiye ederim ben bunu nasil büyük bir iş olarak görmüşüm hangi cevabimdan cikardin merak ettim
Yani bunun videosunu çekip, forumlarda paylaşmak dahi yaptığın şeyi ciddiye aldığını gösteriyor bence.
Daha önce de yazdığım gibi, yeni bir şey de değil. Yüzlerce video vardır ortalıkta
Az silindir, çok iş
Reklamlar
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Yani bunun videosunu çekip, forumlarda paylaşmak dahi yaptığın şeyi ciddiye aldığını gösteriyor bence.
Daha önce de yazdığım gibi, yeni bir şey de değil. Yüzlerce video vardır ortalıkta
Ya hocam yazmis olmak icin yazmayin Allah askina tamam ben bunu buyuk bi is gibi goruyorum oyle olsun.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Ya hocam yazmis olmak icin yazmayin Allah askina tamam ben bunu buyuk bi is gibi goruyorum oyle olsun.
La de get bebe. Maymunu oturtsan oraya oda gaz açar. Videoyu da buraya koymaz. Standart keko motorcusun işte.
Al bak bu maymuna marifetlerini gör, kendinle karşılaştır. https://m.youtube.com/watch?v=gkAhTEH_B6Y
“Yazmis olmak icin yazma” dediğin adam zaten yazmis olmak icin yazmayan bi adam. Tanımasam bisi demicem. Neyse.
-
Boşver dostum gençler hızlı son kasası 4 yıldır var olan bir motosikletin “son hızını merak edenlere” video çeksin arkadaş. Yani kimseye
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/175796-ilk-sesli-vlog-denemem.html
Mamba09 isimli arkadasin actigi konudaki videosuna bir bakmanizi tavsiye ederim. Redline, teker, makas hersey mevcut ben son hiz denedim ama ben kekoyum oylemi? Hangi tarikattensiniz pardon?
-
Mamba09 isimli arkadasin actigi konudaki videosuna bir bakmanizi tavsiye ederim. Redline, teker, makas hersey mevcut ben son hiz denedim ama ben kekoyum oylemi? Hangi tarikattensiniz pardon?
Hahahahah sen bu yazdıklarına inandıysan ve kendi videonla karşılaştırdıysan uzun uzadıya bir şey yazmayacağım, çünkü anlamamaya görmemeye yemin etmiş gibisin. Günaha girme
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Şu yazdığını tekrar hatirlatiyim
-
-
Resmen bela oldun bi saattir ne sacmaladigini da anlamadim hala sanki videoyu sana beğendirmek icin cekmisimde sana laf anlatiyom bir saat git az otede oyna kardes
-
Ya arkadaşlar adamı şeytan gibi taşlıyorsunuz aynısını oğuzhan yapıyor internette herkes ooo abi helal 18-19 yasında adama abi diyorlar niye çünkü o adam camiada fenomen o kadar fenomen ki ehliyetini almışlar elinden tabikipten dahil çıkarttım şimdide arabalara sarmış adam neye sarsa orda alkışlanıyor parayı buluyor bu arkadaşa bunu neden yapıyposunuz onu anlamıyorum ya bişi diyimmi bir çoğunuz he şu sitede sırf millete bilmediğiniz dili öğretmek için varsınız kimse üstüne alınmasın lafı ortaya attım alan alır hayırlı olsun adama yüklenenlerin sonuna kadar karsısındayım yok lastiği şöyledir yok burası böyledir şahsende tanıyorum o yüzden b-k atıpta günaha girmeyin
-
La redline ve teker nerde bi süreyi söyle bende göreyim?
-
coderadam adlı üyeden alıntı
mezarlıklar ayda yılda bir yapanlarla ve onların insanlık dışı hareketlerinden dolayı hayata veda etmiş suçsuz yolunda giden insanlarla dolu. hayati risk olan birşeyi ne var yan ayda yılda bir yapıyor diye nasıl hafife alabiliyorsun? o adam mesela o tünelde öyle gazlarken senin sevdiklerinden birisi orada olsa ve yaptığı bir hata sonucu o sevdiklerinden birine bir zarar gelse ni vır yini ıyda yıldı bir yıpıyır diyebilecek misin böyle?
valla kendisi ölse acımam doğal seleksiyon derim. zerre üzülmem. ama umarım başkasının canına zarar vermez. bu arkadaş gibi bir tane daha vardı, şu 90 la giderken dobloya arkadan çarpan. o da bu genç kardeşimiz gibi her uyarıya alaylı şekilde eyvallah reis aynen devam diyordu. sonra kasktan yere kanlar akarken gördük. umarım bu gencin de sonu öyle olmaz. yada bilemedim türkiyede en hatasız çalışan kurum mezarlıklar müdürlüğü belki onlara da biraz iş çıkması gerekiyordur. Takdir-i ilahi.
So edgy bro
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
La redline ve teker nerde bi süreyi söyle bende göreyim?
1:07 ilk teker
1:16 ikinci teker
2:16 redline
2:24 üçüncü teker
2:40 dördüncü teker
neyse kardeş sizle uğraşamıyacam son olarak şu sözlerini de hatırlatıyım de "La de get bebe. Maymunu oturtsan oraya oda gaz açar. Videoyu da buraya koymaz. Standart keko motorcusun işte."
-
1:07 ilk teker
1:16 ikinci teker
2:16 redline
2:24 üçüncü teker
2:40 dördüncü teker
neyse kardeş sizle uğraşamıyacam son olarak şu sözlerini de hatırlatıyım de "La de get bebe. Maymunu oturtsan oraya oda gaz açar. Videoyu da buraya koymaz. Standart keko motorcusun işte."
https://www.youtube.com/watch?v=9-h2x1u7cSc
Gelip buraya konu açtığım video ne alaka bu ne alaka. Bunu ben burda konusunu açmadım ki? Neyse. Çoluk çocuk işte.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Gelip buraya konu açtığım video ne alaka bu ne alaka. Bunu ben burda konusunu açmadım ki? Neyse. Çoluk çocuk işte.
Bu cümlede ne anlatmaya çalıştın anlamadım ama bugün birkaç videona maruz kaldım ve seninle tartışacak seviyelere düşmemem gerektiğine kanaat getirdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler