Gösterge panelinde bunlar ne ?
Reklamlar
-
Kesinlikle kardeşim. Sormak da öğrenmenin bir yöntemi. Dediğim gibi arkadaşı ya da herhangi birini eleştirmiyorum. Genel halimizi belirtmeye çalıştım.
Reklamlar
-
YZFR25 adlı üyeden alıntı
Amacım agresiflik yapmak değil size katılıyorum kılavuz illaki okunmalı bende okudum kılavuzu. Yalnız kılavuzda anlaşılmayan nokta varsa burada sorulması kadar da doğal bir şey yok. Zaten yağ lambasını bilmeyen adam ne motor ne araba sürsün o ayrı konu. Yani soru soran adam kılavuzu okuyup anlamamışta olabilir
eyvallah kardeşim haklısın. malesef bu konularda biraz sert mizaçlıyım. çünkü sen de biliyorsun altımızdaki makinalar bilgisizliği yada hatayı kolay kolay affeden aletler değiller. O yüzden en ince noktasına kadar bilmek gerekiyor.
-
bu ne biçim soru be? ömerfaruk kardeşim seni kınıyorum ve linç ediyorum, bize zor sorularla gel, böyle çoluk çocuk sorulara cevap vermiyoz biz.
hani mesela kumanda panellerindeki düğmeler ne işe yarıyor diye sorabilirsin yada ne bileyim sele nasıl sökülüyor falan böyle zor şeyler sorsan tamam diyeceğiz...
bu arada ayıptır söylemesi benim motorda 2 tane tripmetre var, 150cc ama bu motorun mühendislerine helal olsun çünkü her vidasına kadar mühendislik konuşturmuşlar belli...
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
bu ne biçim soru be? ömerfaruk kardeşim seni kınıyorum ve linç ediyorum, bize zor sorularla gel, böyle çoluk çocuk sorulara cevap vermiyoz biz.
hani mesela kumanda panellerindeki düğmeler ne işe yarıyor diye sorabilirsin yada ne bileyim sele nasıl sökülüyor falan böyle zor şeyler sorsan tamam diyeceğiz...
bu arada ayıptır söylemesi benim motorda 2 tane tripmetre var, 150cc ama bu motorun mühendislerine helal olsun çünkü her vidasına kadar mühendislik konuşturmuşlar belli...
sen de şu abs yi kafaya takmış eleman gibi çok boş adamsın fatih. postlarının yüzde doksanı boş laf.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)