herkese teşekkür ederim yorumlar için... Genel olarak 3M markası polisaj önerilmiş,
Polisaj için kullandığınız ve memnun kaldığınız bir ürün var ise ismini yazabilir misiniz?
Su itici ürünler konusunda deneyimli olan birisi bilgi verirse çok daha güzel olur, ben de takipteyim. Eldivenimin temizleme özelliği olmadığı için bu tarz bir şey daha cazip geldi bana.
3M için model kodunu unuttum, kutu atölyede, unutmazsam resmi ile paylaşırım. Senelerdir kullanıyorum bitiremedim, üretimi durduysa da yerine daha iyisini yaptıklarına eminim.
Su itici konusunu ben de çok araştırmış, sonunda buna ulaşmıştım. Deneme fırsatım olmadı ancak reklamları iyi diyeyim. Sayfanın en altında iletişim numarasından veya mail ile ulaşabiliyorsunuz. Vizöre uygulamak nasıl sonuç verir, matlaşmaya neden olur mu, kırılganlığını arttırır mı, istenmeyen sonuçları olur mu ya iyice araştırmak ya da firmadan konuya hakim birinden profesyonel yardım almak gerek.
...
Dün ilk defa yağmura yakalandım. Eldivenimde (held sparrow) parmak sileceği olmasına rağmen kafamı hafif sağa sola çevirdiğimde yağmur taneleri uçup gitti. Aynı yöntemi kullananlar olduğunu bilmek güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)