Henüz 2 km yol yapmış bir motor nasıl bu hale gelmiş olabilir ?
Reklamlar
-
Malum sitede bakınırken bir Benelli BN251 ilanı ilgimi çekti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04721192/detay
İşin ilginciyse sadece 2 km yol yapmış görünüyor.
Nakliye sırasında olamaz çünkü motor ikinci elden.
Nasıl bu hale gelmiş olabilir?
Reklamlar
-
Lastiklere bakılırsa motor gerçekten 2 km olabilir. Bindiği gibi düşmüştür aceminin birisi.
-
Kaskocu canavarlar olabilir. Özenle düşülür. Onların aldığı paralarda bizim sigortalara yansıyor.
-
Alır almaz kaza v.s yapmış da olabilir.
-
acaba o total km'mi yoksa trip mi?
-
Tahminimce motor devrilmemiş yolda birisi üstündeyken düşmüşş ve sürüklenmiş üsütndeki yaralar öyle gözüküyor sürüklenme izleri.. olduğu yerde devrilse grenaj patlatır yada ezik olurdu onda sürüklenme izi var.. km yede çok takmayın gösterge değişmiş olabilir , beyin reset yemiş olabilir yada başka bir şey olabilir.
tabii burda kurana kadar en doğrusu alıcak kişinin gidip görüp ne olmuş bu motora diye sorması yada telden öğrenmesi.
-
Metela adlı üyeden alıntı
acaba o total km'mi yoksa trip mi?
Aynen bende ilk ona baktım ama bariz şekilde Odometre(toplam kilometre) olduğu görülüyor.
Büyük ihtimal benim daha öncesinde denk geldiğim olay oldu. Motosiklet teslim edilir edilmez bir kaza geçirildi.
Benim denk geldiğimde motosiklet 5 km' de idi, bir MT-09' a yandan kamyon çarptı. Kullanan arkadaşa birşey olmadı ama motosiklet ciddi hasar almıştı.
-
Ekrandaki total km.
Plaka İstanbul ama satış Bursa'dan.
Belki küçük bir ihtimal İstanbul'da alınıp nakliye sırasında düşmüş diyeceğim ama epeyce meyilli bir yer olmalı. Bayağı kaymış.
Çekme belgeli denince, perte çıkmış demek mi oluyor?
Birde şu kasko canavarlarını anlamadım.
Bunlar kasko çetesi gibi bir şey mi?
-
Normalde naked sevmem ama şu benellinin naked modelleri çok hoşuma gidiyor bir gün alıcam binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Ekrandaki total km.
Plaka İstanbul ama satış Bursa'dan.
Belki küçük bir ihtimal İstanbul'da alınıp nakliye sırasında düşmüş diyeceğim ama epeyce meyilli bir yer olmalı. Bayağı kaymış.
Çekme belgeli denince, perte çıkmış demek mi oluyor?
Birde şu kasko canavarlarını anlamadım.
Bunlar kasko çetesi gibi bir şey mi?
Çekme belgeli derken araç trafikten çekilmiş yani.
Daha önceden trafik tescili yapılmış bi aracın trafikten geri çekilmesi. Bunu ceza gibi düşünme, araç sahibinin isteği üzerine yapılır.
-
Muhtemelen biri oğluna/ kızına aldı oda ilk 2 km de ufak da olsa kaydırdı düşürdü. Sonrada binmesine izin vermedi trafikten çekti. Anlamadığım tek olay ise hala plaka elinde nasıl kaldı?
-
bindiği gibi kaza yapılmıştır, tekrar binmeye korkmuştur.
ya da çocuğuna almıştır, cocuğu kaza yaptığı için binmesine izin vermiyordur. Açıkçası dolandırıcı olacağını sanmıyorum, öyle olsa 2 km de yazmaz diye düşünüyorum
-
Acemiye denk gelmiş. Ben de ilk aldığım cbf 150 ile henüz motor 160 kmdeyken kaza yapmıştım.
-
hasarlı araç alım-satımı yapan adamların ne iş yaptığını ve ne'den para kazandığını irdeleyelim.
sigorta şirketlerini kazıklamak.
işi "kazıklamak" olan, ekmeğini buradan kazanan bu adamların verdiği kilometre bilgisine, "taş çatlasa şu kadar masrafı var" bilgisine, "aslında kaza yapmamış da durduğu yerde airbagler patlamış" açıklamasına inanıyorsanız çok safsınız.
-
lastiklerden km yapmadığı belli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)