Ağır yaralanmalı kazam ve yaşadıklarım.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun hocam.
-
Çok geçmiş olsun, inşallah araz kalmaz veya minimum kalır :(
-
-
Çok teşekkürler. Kolumun yerinde olmasına bile şükür diyoruz.
-
büyük geçmiş olsun,
umarım kolundaki düzelme daha da artar ve eski haline gelir,
eski hali olmasa da işine yarayabilecek hale gelir.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun,
umarım kolundaki düzelme daha da artar ve eski haline gelir,
eski hali olmasa da işine yarayabilecek hale gelir.
Çok teşekkürler. Olağanüstü bir doktorum var. Ve şu anda çalışıp paramı kazanabilecek kadar kullanıyorum
-
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Çok büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir aramıza geri dönersiniz.
-
büyük geçmiş olsun. çok yıpratıcı bir süreç yaşamış olmalısınız.
özel sağlık sigortası ile ilgili yorumunuz çok faydalı oldu. ben açıkçası, özel sigortalar hiçbir şekilde motosiklet kazasını kabul etmiyor biliyordum. kendi sigorta poliçemi araştıracağım.
otobüs şoförü ve otobüs firması nezdinde hakkınızı hukuk yoluyla sonuna kadar aramak konusunda kararlılığınızı takdir ediyorum. doğrusunu yapıyorsunuz. hem firmanın parasal olarak canını yakın ki şoför seçimine gereken özeni göstersinler, hem şerefsiz şoförün canını yakın ki aklı başına gelsin.
şifa ve hukuki süreçte kolaylıklar dilerim. geçmiş olsun, allah başka kaza yaşatmasın.
-
Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
-
Dostum Allah şifa versin...
-
zertach adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler. Olağanüstü bir doktorum var. Ve şu anda çalışıp paramı kazanabilecek kadar kullanıyorum
Doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz?
-
Büyük geçmiş olsun zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Faith makes all things possible.
Honda SH300İ NF02 Owned. / Yamaha BWS100 Owned. / Honda CBX250 Twister Sold. / Honda CBR125R HRC Sold. / Honda PCX125 Limited edition Sold. / Asya Polo 50 139QMBGY6 Sold.
-
Eyvah eyvah.. Çok geçmiş olsun hocam... Allah acil şifalar versin
-
Açık konuşmak gerekir ise otobüs sürücüsünün sergilediği tavır kazadan sonra art niyetten çok kasti adam öldürmeye çalışmış gibi olduğunu düşünüyorum kaza detayları mevcut mu? Herhangi bir kamera kaydı vb? Firma otobüslerinde kamera olurdu sanki ama kayıt altında alınıyor mu bilmiyorum.
Yaşadığınız kaza gerçekten zor sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da, size ve ailenize geçmiş olsun umarım gördüğünüz tedaviler ile iyice iyileşip kolunuzu sıkıntısız kullanabilirsiniz.
-
Çok geçmiş olsun.
Acil şifalar dilerim.
-
Çok geçmiş olsun. En çok korktuğun kaza tiplerinden biri arkadan çarpma. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
-
Çok geçmiş olsun. Kolunun durumu umarım daha da iyi olur, kazanın izlerini maddi manevi tamamen silersin ve normal yaşantına geri dönersin tez zamanda büyük geçmiş olsun.
-
Büyük geçmiş olsun. Paylaşım için çok teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)