buyuk gecmis olsun.buna da şükür diyelim
buyuk gecmis olsun.buna da şükür diyelim
çok geçmiş olsun dostum. işte tam bu yüzden asfaltta motor sürme olayımı çok yakında sonlandırıcam. supermoto yarışlarına katılıp dt125r ımla hobi olarak dağa taşa vurucam. yollarda da param olursa arabayla varım artık. umarım kısa süre içinde eskisinden hem fiziken hem zihnen daha iyi olursun.
Çok geçmiş olsun.. Umarım sebep olan kişide hakkettiği cezayı alır...
Çok Geçmiş olsun.İnşAllah en kısa zaman da eski sağlığına kavuşursun.
uzlaşma yoluna gitmeyin canınızdan olabilirmişsiniz maddi manevi tazminat davasının peşini bırakmayın geçmiş olsun
Gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis anlasilan daha da kotusu de olabilirdi.
Büyük geçmiş olsun, otobüs şoförü arkadan çarparak 8'de 8 kusurlu değil mi? Nasıl oralı olmuyor? Yok mu bunun bir yolu yordamı? Tekrar çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Gecmis olsun, arkadan carpmalarda yapacak hic bir sey kalmiyor. Aynaya bakmaktan baska da bir kurtulus yok. Motor kullanmayi gittikce azaltiyorum ama sonlandiramiyorum da. Sizin yazinizi okuyunca, sigortaciya mail atip sordum hemen kapsayip kapsamadigini. (Gunes Sigorta)
Sizin sigorta hangisiydi acaba? Siz eklettirmis miydiniz yoksa zaten var miymis?
Geçmiş olsun. Dilerim daha da iyi olursunuz.. Sgk nın bu masrafları ödememesi de ayrı bir kötülükmüş.
Hızlı gidersin önüne engel çıkar yavaş gidersin, caninin teki arkadan çarpar bu lanet yerde.
Geçmiş olsun hocam , tecrübelerini yazdığın içinde teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun. Umarım sağlığınıza tamamen kavuşursunuz. Bu ülkede acilen trafik adabının değişmesi lazım. Resmen kelle koltukta yaşıyoruz. Bu böyle gitmez, gidemez, gitmemeli.
Bir bayram tatili oluyor, sanki savaş çıkmış gibi bir haftada yüzlerce insanımız trafik kazalarında ölüyor. Motorları zaten araçtan saymıyorlar, sıkıştırma, arkadan çarpma, motorun üzerine sürme vs vs...
Son zamanlarda da çarpıp kaçma moda oldu, yayaya veya motora çarpan durmayıp devam ediyor.
Gidişat hiç iyi değil, köklü bir değişiklik lazım, hemde acilen...
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Çok geçmiş olsun abi, en kısa zamanda kolun eski haline döner umarım ayrıca senin bu denli kötü olduğun ama motorun yürüyebilecek durumda olması da tuhaf..
Geçmiş olsun, allah şifa versin. İnşallah kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Not: Dikkatimi çekti, arkadaşın özel sağlık sigortası olmasaydı şimdiye çoktan kolu kesilmişti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)