Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mc donalds'da kuryelik

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda cb 125 e
    Arkadaşlar yerine gore değişir mi bilmiyorum ama mc donalds da kuryelik berbat gireli 2 haftaya yakın olacak hala kask yok bi kask verdiler camı yok kafada durmuyor yagmurluklar berbat su alıyormuş 30 liralık elcik getiremedi koskoca mc donalds kısacası bana gore değilmiş burasi bırakıyorum sizde canınızı düşünmeyenin yanında yer almayin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük bir kurumsal firmanın bu şekilde yaklaşımını garipsedim. kardeşler pide salonu mu lan burası?

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Üniversitedeyken kuryelik yapardım ve tek kuralım vardı. KURUMSAL FİRMALARDA ÇALIŞMAMA. Arkadaş gidin adam gibi yüksek maaş, sigorta ve samimi bir yerde işe başlayın. McDonald's gibi yerler sadece kan emer. İşten kaçmıyorsan, paket arası salağa yatıp gidiş gelişi uzatmıyorsan, gerçekten para için çalışıyorsan, gerçek kurye ihtiyacı olan güzel yerler tam sana göredir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Kurumsal firmalar işçilerine köle gözüyle bakıyor açıkçası. Ben Türkiye'nin en büyük gıda firmasında çalışıyorum kurumsallaştıkça insana değer vermemeye başladılar. Tabi bende onlara pek değer vermiyorum artık, 9 yıllık tazminatımı ödeyip çıkaramadıkları için gül gibi geçinip gidiyoruz 😃
    crxforever ve Akias bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurumsal firmalar işçilerine köle gözüyle bakıyor açıkçası. Ben Türkiye'nin en büyük gıda firmasında çalışıyorum kurumsallaştıkça insana değer vermemeye başladılar. Tabi bende onlara pek değer vermiyorum artık, 9 yıllık tazminatımı ödeyip çıkaramadıkları için gül gibi geçinip gidiyoruz ��
    O tazminatı alsan direk motor değiştirirsin zaten. Sen vazgeç bu sevdadan

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Ev sipariş gelirleri yerinde satışa göre çok küçük oran olduğu için olmasa da olur havasındalar. Sizi düşünmeyen yerde çalışmayın.

starvays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750x
    Şubeden şubeye şartlar değişiyordur. Kardeşim 1 yıldır boş zamanlarında Domino's da paket servis yapıyor. Onunda ekipmanlarını vermeleri 1 ay kadar sürmüştü.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Hemen yanımda arkadaşımın işlettiği çok güzel ve kaliteli bir "Ev Yemekleri Lokantası" var. İnanın ki bırakın kaskı, kurye montunu giymese yarım saat fırçalıyor. Motosikletleri sürekli bakımlı ve temiz. Kurumsal firma böyleyse ben arkadaşın mekanını tercih ederim.

istanbuls34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200 (218,03 TL yıllık vergisi + ek vergiler.)
    Selamlar konu kirliliği yapmadan buraya soracağım. askerden yeni geldim araba ehliyeti almam için bir sure burada çalışmak istiyorum sizce girmelimiyim ? yoksa getir yemek sepeti gibi firmalarla mi konuşayım. (kendi motorumla yapmak istemiyorum.)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)