Tek Tabancayı duyan oldu mu ?
Reklamlar
-
Severek takip ettiğim apaçi olmayan tek kanaldı ya nere gitti bu çocuk çok merak ediyorum ? Türkiyeye döncem dedi acaba minübüs veya taksi şöförü çocuğu şişlemiş olmasın yada sol şeritten gitmeye çok alıştı da sağ şeritte bunu çiğnemiş olmasınlar ne oldu çıldırcam
Reklamlar
-
Bende youtube kanali kurucam ona uye olun full troll
-
Türkiyeye geri dönmekle ne büyük hata yaptığını anlayıp pişman oluyor olabilir
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Türkiyeye geri dönmekle ne büyük hata yaptığını anlayıp pişman oluyor olabilir
bencede öyle çocuk depresyona girdi herhalde amerikada gül gibi geçinip gidiyordu
-
ÖmerFaruk199 adlı üyeden alıntı
bencede öyle çocuk depresyona girdi herhalde amerikada gül gibi geçinip gidiyordu
Düşünsene amerika gibi bir yerden Türkiyeye geliyorsun :D motosiklet olarak ducati den inip mondiale binmek gibi bir şey herhalde kimse kusura bakmasın ülkemizi seviyoruz ama durum bu...
-
Ben de merak ediyorum nerde acaba.
Hesaplandı sonuç henuz yola çıkmadann..
-
Yakında bir video gelir rahatlarsınız.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Yakında bir video gelir rahatlarsınız.
kanalı kapatıp gitmiş. video neyim gelmez :d
-
Düştüğü çukurun neler barındırdığını görmüştür
-
Kanalı ne ara kapattı lan?
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Düşünsene amerika gibi bir yerden Türkiyeye geliyorsun :D motosiklet olarak ducati den inip mondiale binmek gibi bir şey herhalde kimse kusura bakmasın ülkemizi seviyoruz ama durum bu...
Duke 390 almışti geldiginde.
-
En son Türkiyeye gelip RC 390 almıştı instagramda rodaj yapma postları paylaşmıştı projesi Türkiyede devam edecek diye söylemişti sanki, başına bir şey gelse paylaşırdı diye düşünüyorum ha başına kötü bir şey geldi yakını birisi kanalı kapattı orasını bilemem.
KTS nin de bu kapatma olayı ile ilgili bir bilgisi yok ya da söylemiyor.
Merakla bekliyorum ne oldu diye
-
Umarım onu da kaybetmemişizdir!
-
Youtube kanalı kapalı instagram facebook sayfaları kapalı
-
Hayatta olduğunu biliyorum. Clash royale'de aynı klandaydık. Oradan sordum cevap vermedi. En son rc390'a şile yollarında rodaj yaparken hikaye atmıştı. İnstagramdan soru sormayın artık bakmıyorum demişti. Niye kapattı herşeyi bilemiyorum.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Hayatta olduğunu biliyorum. Clash royale'de aynı klandaydık. Oradan sordum cevap vermedi. En son rc390'a şile yollarında rodaj yaparken hikaye atmıştı. İnstagramdan soru sormayın artık bakmıyorum demişti. Niye kapattı herşeyi bilemiyorum.
clash royaledeki klanını verde geleyim :D hahah
-
Tek tabanca projemiz devam ediyor diyordu. Bir gece ansızın herşeyi kapatmış. Yani bi derdi bile olsa izleyicilerine bi eyvallah demez mi insan?
-
gerivites adlı üyeden alıntı
O zaman merak edilecek bir şey yok, belkide yeni projelerle daha iyi bir şekilde yapmayı planlıyor. Ama yinede çok tuhaf böyle yaparak kaçar gibi gitmesi... En azından merak etmesinler diye bir yazı paylaşabilirdi geri döncem falan diye...
Teşekkürler bu arada
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)