Yapıldığında çok fark eden şeyler
Reklamlar
-
Motora şunu yaptım acayip fark etti - görünüş olarak da olabilir sürüş açısından da olabilir - dediğiniz şeyler var mı?
Mesela bir arkadaşım reflektörlü yelek takmanın trafikte görünürlüğünü çok arttırdığından bahsetmişti.
Reklamlar
-
Kaliteli lastik takıncada yol tutuş ve frenleme iyileşiyor.
-
Diğer araçlar tarafindan görünür olmayabilirim güdüsüyle,sürücülerin gözune ve kulağina sokarcasına Korna ve selektör yapiyorum(Yerine göre,kararinda)..
Tavsiye olunur..
-
Kulak tıkacı kullanmaya başladım, uzun yollar daha konforlu artık.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bugün taktım kamyon çarpıyordu arkadan korna sesini zor duydum, bir de istemsizce redlina yakın kullandım sanki motor sesi duyulmuyor diye,Normal midir?
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Bugün taktım kamyon çarpıyordu arkadan korna sesini zor duydum, bir de istemsizce redlina yakın kullandım sanki motor sesi duyulmuyor diye,Normal midir?
Kefkes kardeşim benim kullandığım Alpine Motosafe Touring modeli. Dışarıdaki sesleri duyuyorum ama rüzgar gibi uğultuları azaltıyor.
-
Kefkes kardeşim benim kullandığım Alpine Motosafe Touring modeli. Dışarıdaki sesleri duyuyorum ama rüzgar gibi uğultuları azaltıyor.
Bugün rüzgar ve trafikten kafam şişince, istemesem de ilk eczaneye dalıp şekli benzer bişey aldım on liraya, lastik gibi bişey, en kötü uzun yolda kullanirim, dağlar kadar fark ediyormuş cidden.
-
vites deyiştirmelerde gaz veriyorum rahat geçiş sağlıyor
-
Aşağıdaki resimde yer alan ürünü kullanıyorum ben
-
Bende de var ama ne hikmetse girmiyor kulağıma. Şu kulakiçi zımbırtılar tam bir işkence.
-
ulan motor ustam yillarca keklemiş beni. meşhur bir marka koyuyorum diye yillarca dandik, 5 liralık yağ koymuş motora. vites değiştirirken sanki ayağımın altında kuru ağaç dalı kırıyormuşum gibi sesler geliyordu. çaatt çuuutt. bazen boşa geçmiyordu. ta ki bir gün yağı kendim değiştirmeye karar verene kadar! tam sentetik kaliteli yağ koydum, motor yumuşacık oldu. vites geçişlerini abartmayayim ama sanki hissetmiyorum.
senin usta gibi ben gelmişini geçmişini....
motora zarar vermiş midir acaba dandik yağ :((
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bende de var ama ne hikmetse girmiyor kulağıma. Şu kulakiçi zımbırtılar tam bir işkence.
Ben döndüre döndüre kulağıma ittiriyorum, anca öyle takabiliyorum
-
https://urun.n11.com/deniz-aksesuarl...E&gclsrc=aw.ds
Benim aldigim linkteki gibi
(Bende de var ama ne hikmetse girmiyor kulağıma. Şu kulakiçi zımbırtılar tam bir işkence-angrypower)
Ayrica eczanede, pastil gibi, nane şekeri gibi sandoz haplar gibi yassı ürünler vardı, değişik biseydi, ip, çıkıntı,sivrilik fln yok, bi de onu denemek lazım aslında, bakalım. .
-
Uzun yolda,değişken rakım´dan kaynakli kulak tikanmalarini´da engelliyor.cidden kullanışlı..
-
peyloride adlı üyeden alıntı
Motora şunu yaptım acayip fark etti - görünüş olarak da olabilir sürüş açısından da olabilir - dediğiniz şeyler var mı?
Mesela bir arkadaşım reflektörlü yelek takmanın trafikte görünürlüğünü çok arttırdığından bahsetmişti.
Peyloride sen motor değiştirme işini ne yaptın?
-
yağı boşalttıktan sonra hava basıyorum içeriden oldukça fazla yağ çıkıyor
-
birbilent adlı üyeden alıntı
yağı boşalttıktan sonra hava basıyorum içeriden oldukça fazla yağ çıkıyor
Yağ değişiminden önce 15dk sürüş yapar ve motor sıcak iken boşaltırsan,hava tutmana gerek kalmaz,tüm yağ süzülür..
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ulan motor ustam yillarca keklemiş beni. meşhur bir marka koyuyorum diye yillarca dandik, 5 liralık yağ koymuş motora. vites değiştirirken sanki ayağımın altında kuru ağaç dalı kırıyormuşum gibi sesler geliyordu. çaatt çuuutt. bazen boşa geçmiyordu. ta ki bir gün yağı kendim değiştirmeye karar verene kadar! tam sentetik kaliteli yağ koydum, motor yumuşacık oldu. vites geçişlerini abartmayayim ama sanki hissetmiyorum.
senin usta gibi ben gelmişini geçmişini....
motora zarar vermiş midir acaba dandik yağ :((
Aklin kendine yetmiyor bide bana nasihat veriyordun
Fren yapmayi bile bilmiyorsundur
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Yağ değişiminden önce 15dk sürüş yapar ve motor sıcak iken boşaltırsan,hava tutmana gerek kalmaz,tüm yağ süzülür..
Abi adamlar dunyayi yeni kesfediyor haha
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Sıcak yağa temas etmemeye dikkat!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Lastik basınçlarını olması gereken seviyede tutmaya dikkat. Her gün kullanınca his olarak fark edilmiyor ama düşüyor namussuz basınç. Yol tutuş fren yakıt. Başka etkisi var mı bilmiyorum. Lastik de önemli basıncı da
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Sıcak yağa temas etmemeye dikkat!
Iş eldiveni şart,illa yağ değil,zincir germe,yağlama,temizleme,civata,somun sıkma vs.hele hele açık ağızlı takim kullanirken,sıyırınca sakat iş açıyor başa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)