Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yapıldığında çok fark eden şeyler

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Kulak tıkacının önemini yeni başladığımda zaferce nickli arkadaşın yazılarından okumuştum ve 1 set yumuşak yuvarlak oyun hamuru gibi olanlardan almıştım; içinden 4 tane çıkan... Bir süre 2'sini kullandım; sonra alışamadım, kenara bıraktıydım. Kutusunda hala 2 tanesi kullanılmamış olarak durur bir yerde...

Sonra, bir gün şehir içinde yanımdan 07 plakalı Antalya'dan gelip Isparta'dan geçip, artık nereye gidiyorduysa, giden beyaz SYM Wolf SB 250 NI kullanan gençten bir arkadaşın yanına bir sonraki ışıklarda yetişip yanaştım; amaç motor nasıl diye sormaktı...

Ben böyle motordan motora sesleniyorum; o da bana "kulaklık tak, kulaklık tak dedi"... Motoru sordum, iyi dedi, hiç düşünme al dedi...

Gerçi ben sonra başka marka aldım ama; tanımadığı birinin sağlığını düşünerek "kulaklık tak" diye tavsiye etmesi aklımda kaldı...

O günden sonra kulaklık takmaya başladım... Müthiş rahatmış! Buradan, okuyorsa, selam olsun, beyaz SYM Wolflü Antalyalıya! Tavsiyen için teşekkürler!

Kulaklık modellerine gelirsek; yuvarlak oyun hamuru gibi olanlar kulakta tam durmayabiliyor, eskiden biliyorum, ipli olanlardan da, gidip eczaneden aldım, çok beğenmedim, 10 lira boşa gitti gibi.. Onun yerine 2-3 liralık olan daha iyi sonuç veriyor gibi, şu resimdeki gibi olan: https://www.hepsiburada.com/3m-1110-ipli-kulak-tikaci-pm-hrens3m1110

Tavsiye ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kaliteli yerden benzin alınca ,motosikletin gidişi torku farkediyor.Bu durumu pek önemsemezdim taki motordaki atikliğin değiştiğini görene kadar.Kaliteli benzin çok farkeder.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kulak tıkacının önemini yeni başladığımda zaferce nickli arkadaşın yazılarından okumuştum ve 1 set yumuşak yuvarlak oyun hamuru gibi olanlardan almıştım; içinden 4 tane çıkan... Bir süre 2'sini kullandım; sonra alışamadım, kenara bıraktıydım. Kutusunda hala 2 tanesi kullanılmamış olarak durur bir yerde...

Sonra, bir gün şehir içinde yanımdan 07 plakalı Antalya'dan gelip Isparta'dan geçip, artık nereye gidiyorduysa, giden beyaz SYM Wolf SB 250 NI kullanan gençten bir arkadaşın yanına bir sonraki ışıklarda yetişip yanaştım; amaç motor nasıl diye sormaktı...

Ben böyle motordan motora sesleniyorum; o da bana "kulaklık tak, kulaklık tak dedi"... Motoru sordum, iyi dedi, hiç düşünme al dedi...

Gerçi ben sonra başka marka aldım ama; tanımadığı birinin sağlığını düşünerek "kulaklık tak" diye tavsiye etmesi aklımda kaldı...

O günden sonra kulaklık takmaya başladım... Müthiş rahatmış! Buradan, okuyorsa, selam olsun, beyaz SYM Wolflü Antalyalıya! Tavsiyen için teşekkürler!

Kulaklık modellerine gelirsek; yuvarlak oyun hamuru gibi olanlar kulakta tam durmayabiliyor, eskiden biliyorum, ipli olanlardan da, gidip eczaneden aldım, çok beğenmedim, 10 lira boşa gitti gibi.. Onun yerine 2-3 liralık olan daha iyi sonuç veriyor gibi, şu resimdeki gibi olan: https://www.hepsiburada.com/3m-1110-ipli-kulak-tikaci-pm-hrens3m1110

Tavsiye ederim...
    O iplilerden, eczanede 8₺ ye aldım. Havuz için satılıyormuş. Kısa mesafelerde iyi hoş ama uzun mesafede kulağımı çok acıtmıştı. İzmir’e giderken kulak tıkacı olmasa herhalde iron butt kasamaz ve dk başı mola verirdim.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiymiş la. bir de siren taktiracan, arada çalıp milletin aklını alacan valla muhaha.
    Özellikle denedim. Aksarayda yolu ortalayıp giderler. Sollama yapmak için çekilmesini beklemek lazım. Normal şekilde sol dikiz aynasından gözüküp kornaya basarak yol istediğimde takan pek yok. Birkaç tane adam çıktı sadece. Çekilip yol veren hatta el sallayıp selam veren.

Yelek varken dikiz aynasında gözüküp kornayada basmıyorum. Bikaç saniye sonra sağa çekiliyor.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)