Kulak tıkacının önemini yeni başladığımda zaferce nickli arkadaşın yazılarından okumuştum ve 1 set yumuşak yuvarlak oyun hamuru gibi olanlardan almıştım; içinden 4 tane çıkan... Bir süre 2'sini kullandım; sonra alışamadım, kenara bıraktıydım. Kutusunda hala 2 tanesi kullanılmamış olarak durur bir yerde...
Sonra, bir gün şehir içinde yanımdan 07 plakalı Antalya'dan gelip Isparta'dan geçip, artık nereye gidiyorduysa, giden beyaz SYM Wolf SB 250 NI kullanan gençten bir arkadaşın yanına bir sonraki ışıklarda yetişip yanaştım; amaç motor nasıl diye sormaktı...
Ben böyle motordan motora sesleniyorum; o da bana "kulaklık tak, kulaklık tak dedi"... Motoru sordum, iyi dedi, hiç düşünme al dedi...
Gerçi ben sonra başka marka aldım ama; tanımadığı birinin sağlığını düşünerek "kulaklık tak" diye tavsiye etmesi aklımda kaldı...
O günden sonra kulaklık takmaya başladım... Müthiş rahatmış! Buradan, okuyorsa, selam olsun, beyaz SYM Wolflü Antalyalıya! Tavsiyen için teşekkürler!
Kulaklık modellerine gelirsek; yuvarlak oyun hamuru gibi olanlar kulakta tam durmayabiliyor, eskiden biliyorum, ipli olanlardan da, gidip eczaneden aldım, çok beğenmedim, 10 lira boşa gitti gibi.. Onun yerine 2-3 liralık olan daha iyi sonuç veriyor gibi,
şu resimdeki gibi olan: https://www.hepsiburada.com/3m-1110-ipli-kulak-tikaci-pm-hrens3m1110
Tavsiye ederim...