https://www.instagram.com/p/BoOZ9bxg...d=5o88s0ff14cq
izlerken benim içim kıyıldı..
https://www.instagram.com/p/BoOZ9bxg...d=5o88s0ff14cq
izlerken benim içim kıyıldı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
mağaraya internet bağlatmışsın hayırlı olsun
Bu tek teker birkan polat değilmi? eski haberleri pişirirk pişirik veriyorsunuz
kaçkiyo mağara soğukmuydu?
Kerem a hero baya uysallaştı ya hatta yeni altın elbiseli adam olmak gibi bir görev edinmişti sanırım. Takipçi kitlesi memnun değil bu durumdan. Gerçi kamera kapalıyken aksiyon devam ediyordur.
hep merak etmişimdir bu hareketler arabadan nasıl görünüyor? sanırım araba alıp otobana çıkmadıktan sonra ve böylesine denk gelmedikten sonra anlayamayacağım.
Motosiklette de otomobilde de nefret ettiğim kullanım tarzı. Bunun gibiler yüzünden motosikletlerden nefret eden kitleler artıyor. Savunulacak bir tarafı da yok, aşırı hızdan tutun da trafikteki insan ve araçları tehlikeye sokmak ve dahası... O iki araç arasından öyle teker yapıp geçmek çok mu marifet? Tekeri yapan sen değilsin, altındaki motosiklet. Birde milletin yorumlarına gıcık oldum. Ya o aradan geçerken yanından geçtiğin otomobilin içindeki şoför trafiğe yeni çıkmış biri olsaydı, bir bayan, hafif panik atak ve korkarak kullanıyor. Kaza yapmasına sebep olsaydın da eşi veya ailesi seni arabanın arkasına bağlayıp çekerek götürseydi akıllanır mıydın acaba? Olasılıktan bahsediyorum!
Ben şikayet ettim sizde edin.
https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/ihbar.aspx
Bunun gibi kendini bilmezler yarın eşinizin çocuğunuzun hayattan kopmasına sebep olabilir. Bunun birde kadın versiyonu vardı emniyet olaya el atınca süt dökmüş kediye döndü bunada bir el atsınki kendini bilmezler tek tek trafikten ayıklansın. 1 kişi 1 kişidir.
bu zibidi ve bunun gibi tipler son zamanlarda o kadar çok türedi ki. Bunlar yüzünden biz normal kullanan motosikletlilere karşı inanılmaz bir antipati oluştu. Bu bir bi de bunun bi tane sonradan görme aşırı apaçi bi bebe versiyonu var maltepede oturuyor. Oğuz muydu neydi adı.
Açıkçası hem araba hem motosiklet süren birisi olarak düzgün yolunda giden bi motosiklet gördüğümde maksimum yardımcı olmaya çalışıyorum önünü açarak yada yandan gelen araçtan koruyarak vs. Ama bu zibidi ve bunun gibi birşey arkamdan tek teker geliyorsa direk önüne kırıyorum valla umrumda değil düşecek mi geberecek mi. Geberirse de doğal seleksiyon olur yapacak birşey yok. Şu teker işini iyi bir bok sanıyorlar. Lan o makine tek tekerde gidebiliyor olsa adamlar bir tane tekerlek koyardı.
İşte bunlar hep sonradan görmelikten oluyor. Dikkat ederseniz bu ve o bahsettiğim diğer apaçinin videolarında küçüklüklerini anlatıyorlar hep böyle yokluk yok kuaförde çalıştım yok pimapencide çalıştım. Şansa bala cepleri iki kuruş para görünce böyle oluyor. Kimse yetenek falan demesin bu yetenek falan değil.
Neyse umarım yakın zamanda cezasını gerektiği gibi çeker. Artık maddi para cezası mı olur yoksa hayatına mı mal olur bilemem. Ama açık konuşmak gerekirse bi gün bariyerde yada bi arabanın altında paramparça olduğunu duysam bu tiplerin zerre acımam. Hatta sevinirim bile trafikte bana yada bir yakınıma zarar verme ihtimali kalmadı diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)