Motosiklet kullanımı esnasında kazanılan alışkanlık´ların,gündelik hayata yansıması.
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Sabah arkadaşlar arasında dönen geyik muhabbeti,
-Abi bazen yürürken dikiz aynası aradığım oluyor..Omuzlarima ayna alıp takasım var..
-Trafik ışıklarında istemsiz yeşili arıyor gözlerim(Yaya yönü değil)..
-Vitesli´den scootere geçince,sağda fren pegi,solda vites arıyorum..
-Bisiklette orta sehpa arıyorum..
-Yoğun trafikte,ufak bir boşlukta,ulen gecermiyim aradan hesapları yaparken,kendine gel oktay diyorum..
Vb..
Sohbet tadında sizlerin´de istemsiz davranısları varsa karalayın iki kelam..
Selametle...
Motor sürerken güzel kız görünce aynayı ona göre ayarlıyorum böyle böyle bakıyorum
Reklamlar
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
avatarım, hakiki tipimin yanında
nubar terziyan gibi kalır gardaş
o yüzdendir, çok zopa yiyorum
Sağlık olsun usta,
Zopa yiye yiye atmasinida öğrenir insanoğlu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
sen yinede önüne yola bak gardaş,geride bıraktıklarından fayda gelmez...daima ileri...uygun adım marş....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Sıkışık trafikten yırtmak için kaldırıma çıkmak suretiyle ön tamponun alt kısmını elimize almak..
Reis wolf´un arizasina bakabildin mi?
-
Sağlık olsun usta,
Zopa yiye yiye atmasinida öğrenir insanoğlu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
sen yinede önüne yola bak gardaş,geride bıraktıklarından fayda gelmez...daima ileri...uygun adım marş....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
Reis wolf´un arizasina bakabildin mi?
Yok başkan bakamadım henüz, gerçi motoru yıkadım ve zincir dişliyi temizleyip yağladım ama depoyu söküp soketleri spreyleme işi yarına kaldı.
-
Geçen sene sıcaktan çok bunalmıştım. Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarından aşağıya inerken sıkışık trafikte araç egzozlarından pişiyordum. Klimayı açacağım die marş düğmesine bastım istemsizce. Bu da mı gol değil
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Geçen sene sıcaktan çok bunalmıştım. Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarından aşağıya inerken sıkışık trafikte araç egzozlarından pişiyordum. Klimayı açacağım die marş düğmesine bastım istemsizce. Bu da mı gol değil
Bi yanlışlık olmasın sen üstün süper muhteşem kusrusuz uber super müper motosiklet kullanma ustasısın
-
Bi yanlışlık olmasın sen üstün süper muhteşem kusrusuz uber super müper motosiklet kullanma ustasısın
Haklısın. Seninle aynı kategoriye düşüyorum ara ara...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Haklısın. Seninle aynı kategoriye düşüyorum ara ara...
sen motor sürme yeterli değilsin böyle komplike bir aracı sürmeye...
-
sen motor sürme yeterli değilsin böyle komplike bir aracı sürmeye...
Kymco agility 16+ abs'ye geçem o zaman.
-
bu işsizi kim işe aldı? Site yönetiminden cevap bekliyorum!
-
İnatla barındırıyorlar maalesef...
-
benim motosiklette arayıp bulamadığım mevzu var, olur mu bilmem ama.. 😃
Sol eli camdan çıkarıp tesbihle estağfurullah çekmek 😃
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
benim motosiklette arayıp bulamadığım mevzu var, olur mu bilmem ama..
Sol eli camdan çıkarıp tesbihle estağfurullah çekmek
Serkan dostum,
Sene 99 deprem sonrası,Ateş kırmızısı 94 doğan S arabamiz vardı km düşük,stok haldeydi,büyük biraderin ev hasar alınca sattik,araba angaraya gitti,yuksek ihtimalle alan kişi modifiye edip koni yapmiştir...kim bilir keçiörende yanlaya yanlaya ne canlar yakmıştır zalım...
Velhasıl,Tesbih ve sol el dışarda mevzusu buradan geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Yok başkan bakamadım henüz, gerçi motoru yıkadım ve zincir dişliyi temizleyip yağladım ama depoyu söküp soketleri spreyleme işi yarına kaldı.
Ihmal etme reis,aman yakıt sızıntısi sakat iş,motor sicak iken damlayıp tehlike oluşturmasın.
Olmadı o ustaya bir baktir.
-
enderbilgi adlı üyeden alıntı
bu işsizi kim işe aldı? Site yönetiminden cevap bekliyorum!
Bu powergıry den kurulamıyoruz cimere kadar yazdım takan yok
-
araba kullanırken motordaki alışkanlıktan dolayı, arabada olmama alışana kadar arabalardan biraz kaçarak kullanıyorum.. ve daha geç duracakmış gibi frene başlıyorum..
-
Serkan dostum,
Sene 99 deprem sonrası,Ateş kırmızısı 94 doğan S arabamiz vardı km düşük,stok haldeydi,büyük biraderin ev hasar alınca sattik,araba angaraya gitti,yuksek ihtimalle alan kişi modifiye edip koni yapmiştir...kim bilir keçiörende yanlaya yanlaya ne canlar yakmıştır zalım...
Velhasıl,Tesbih ve sol el dışarda mevzusu buradan geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Ihmal etme reis,aman yakıt sızıntısi sakat iş,motor sicak iken damlayıp tehlike oluşturmasın.
Olmadı o ustaya bir baktir.
Manifolda falan damlayıp kuruyor. Sonra da rölantide leş gibi bir yanık kokusu
-
Yolda yaya olarak insanları sollarken omuz bakışı ve ayna arayışı.
Otomobille araya girme denemesi
Herhangi biyerde yakınımda olmadığında eksiklik.
Ufaktan otomobilde kapalı alan korkusu hissi.
-
Şöyle bir tez sunayım ortama,
Refleks,reaksiyon
Kontrol
Karar verme
Vb.
Eğitimli ve düzgün bir motosiklet kullanıcısı,her türlü otomobili sorunsuz ve sağlıklı kullanabilir..
Ama
Tersi durumda ise,net ve keskin sonuç alınmayabilir..
+Trafigi okumak kısmını ekledim.
-
birbilent adlı üyeden alıntı
araba kullanırken motordaki alışkanlıktan dolayı, arabada olmama alışana kadar arabalardan biraz kaçarak kullanıyorum.. ve daha geç duracakmış gibi frene başlıyorum..
Eyitim alman gerekiyor , eyitimsiz motor surulmez
-
Abssiz motora alışkın olduğum için arabada da sanki on tekerler kitlenecekmis, aracın önü yoldan çıkacakmis düşüncesiyle frene köküne kadar basmaya korkuyorum
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Abssiz motora alışkın olduğum için arabada da sanki on tekerler kitlenecekmis, aracın önü yoldan çıkacakmis düşüncesiyle frene köküne kadar basmaya korkuyorum
Senin motor cöp
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)