Kasko ve Sigorta şirketlerinin eksik değer ödemesi hakkında mahkeme kararı.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrikler iki kere geçmiş olsun.
Benim de sene başı çalındı, şirket piyasa değerini ödedi. Benim poliçe de Mapfre idi. Bu işler eksper ve raporu, acente ve hasar departmanındaki kişilere çok bağlı, bazen sorunsuz, çokça da sorunlu oluyor. İki tarafın da taviz vermesi gerekiyor, taviz sadece tek tarafa yüklenince olmuyor.
Emsal karar olarak paylaştığınız için teşekkürler.
-
Bu adli süreçler bu kadar uzun olmasa alınacak para da piç olmalayacak.
-
Tekrar geçmiş olsun. Haklı olduğunuz konusunda ısrarcı olmanız en azından bir kısım kurtarmış görünüyor.
Ancak ben mi yanlış anladım emin değilim, toplam rayiç bedeli mahmeke sonlandıktan sonraki farkını mı veriyor? Yani dolares olarak bakarsak çok ciddi bir fark ve zarar ile haksızlık söz konusu. Ben böyle anladım. Yanlış mı anladım?
-
Döviz bazında zarar yine büyük. 4.500TL o tarihte 1500USD ediyor idi. Şu an 750 USD etti.
-
Parça fiyatı hesaplanırken yedek parça USD veya Euro baz alarak kur çevirip meblağ belirler. Sanırım beyanda bu hata yapıldığı için döviz bazında ciddi zarar söz konusu olmuş. Yine de tebrik ederim, peşini bırakmayıp oluruna bakmayıp hakkınızı aramışsınız.
-
Okurken dikkatimi çekti. 2 adet ABUS disk kilidi ve 1 adet ABUS zincir kilit kırılarak çalınmış. Adamlar çok profesyonel olmalı. O kilitleri zorlanmadan nasıl kırmışlar? Büyük geçmiş olsun.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Okurken dikkatimi çekti. 2 adet ABUS disk kilidi ve 1 adet ABUS zincir kilit kırılarak çalınmış. Adamlar çok profesyonel olmalı. O kilitleri zorlanmadan nasıl kırmışlar? Büyük geçmiş olsun.
Şarjlı avuç taşlama kullanıyorlar. Teknoloji ilerliyor, isteyen kötüye kullanıyor.
Bazısı sıvı nitrojeni termosta taşıyor, kimi çakmak gazı ile kullanılan torç kullanıyor. Hırsıza yol çok, korumak zor. Malum, yakında yine hırsızlıklar tavan yapacak. Hani af çıkıyor ya, yakalat yakalat çıkar sal bırak, mesai başlasın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)