Merhaba, iyi akşamlar. Hiç canlı canlı GS 500 görmedim, deposu fotoğraflarda ve videolarda biraz ince gibi duruyor, kalıplı bir deposu var mı?
Merhaba, iyi akşamlar. Hiç canlı canlı GS 500 görmedim, deposu fotoğraflarda ve videolarda biraz ince gibi duruyor, kalıplı bir deposu var mı?
Deposu gayet kalıplıdır.
Evet kalıplı ve yarı cadde yarı racing sert görünümü var, direksiyon biraz yüksek olsada.Eskilerin direksiyonu S biçiminde boru tip değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:11 ----------
600 lük makine ayarındadır depo.
Yanıtlarınız için teşekkürler. Bir GS 500 alıp, streetfighter custom yapmayı düşünüyorum ve deposu kalıplı olsun istemiştim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89192590/detay
Şu motorun forumda bir konusu olması lazım. Temiz duruyor gerçekten, düşünülebilir yakınsa.
Tekrardan herkese teşekkürler. Daha zaman var ama sonunda muhakkak bu projeyi gerçekleştireceğim. Türkiye'de tek olacak. Muhakkak buraya fotoğraf atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Maalesef yakın değil... Hem satarlar bunu ben alana kadar.
Deposu baya geniş ve kalıplı.
Bende zamanında cafe racer yapmıştım.
Gerçekten çok güzel olmuş. Cafe racer, streetfighter tarzı customlar gerçekten ayrı bir hoşuma gidiyor. Ben yapacağım customu montajlayarak canlandırdım. Ama gidon uçlarına zincir takacağım, sarkacaklar aşağı doğru, onu eklemeyi unutmuşum. Far kısmına airsoft tarzı bir maske veya kuru kafa koyup mat siyah yapacağım, kısa ve kalkık bir kuyruk, arkaya 200mm lastik, para artarsa tek maşa da yapabilirim.
Bu da az çok montajladığım hali:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)