Öncelikle itiraf etmeliyim, bu başlığa göz atarken bir an başka bir forumu okuyormuşum gibi hissettim.
Kelimeler özenle seçilmiş, noktalama işaretlerine dikkat edilmiş, sözcükler doğru dizilmiş.
Ana tema, giriş, gelişme, sonuç şeklinde anlaşılır kısa ve öz olarak dile getirilmiş.
Boş bir şey yok...
Kaliteli zihinler tarafından ekrana döküldüğü bariz belli...
Tüm başlık ve başlıklar altındaki yazışmaları böyle görebilmeyi isterdim...
Bana gelince, ergenliğimde Mobylette'ler, Jawa'larla çok tüngeyip hopladım
Sonrasında 80-83 arası 2 yıl kadar her gün okula motorsikletle gidip geldim.
Mevki Almanya. Evle okul farklı kasabalarda. Git gel 60 km kadar tutuyor.
Yağmur, kar dinlemeden (orada çamur yok
) otobanı kullanmadan sağı solu ormanlık yollardan geçerek gitmek çok keyif verirdi.
Ekipman olarak bir kaskım, bir eldivenim, üzerimde kalın parkam, ayağımda kalın kadife pantolonum.
Unutmadan, birde annemin ördüğü kalın atkım.
En çok kışları severdim. Hele bir de kar yağmışsa değmeyin keyfime.
Her zamankinden daha erken kalkar ana yoldan çıkıp orman içerisindeki yola dalar (yoldan ziyade patika demek daha doğru)
karda driftin dibine vurur, sonra kontağı kapatır doğayı dinlerdim.
Bir 10 dakika kadar sonra tek duyulan, anne geyikle yavrusunun ayaklarının altında ezilen yeni yağmış
karın çıkardığı o muhteşem hışırtı olurdu.
Sanki dost olmuştuk bu geyik ailesiyle.
Temkinli ve yavaşça yaklaşırlar, 20 metre kadar ötedeki ağaç kütüğünün üzerine bıraktığım marulu yedikten sonra,
sanki teşekkür edercesine şöyle bir bakıp giderlerdi...
O yıllar motosiklet kullanmak bu denli keyif vericiydi...
Bugüne gelirsek...
Sahil yolunda motosikletle ilerlerken Karadeniz tarafından Boğazı yalayarak gelen o rüzgarı yüzünde hissetmek müthiş keyif verici.
Hele birde gideceğim yerde otopark aramak zorunda olmadığımı bilmek dahada keyif almama sebep oluyor
Birde şu sollarken modifiye iğrenç sesli egzostlarıyla ara gazı vererek ürküten motosikletliler olmasa daha çok keyif alacağım.
Burayı okuyorlarsa bilmelerini isterimki, o iğrenç egzostlarını her duyduğumda kütüklerinin ilk sırasından başlıyorum ..........