Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KUBA BLACK CAT MOTOSİKLETİ SUPERMOTOYA ÇEVİRMEK

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Zehri kapar kapmaz, yıllardır aklımda olan cross motoru aldım. Torku yüksek, şehir içinde gaza tepkisi çok iyi, malum istanbul trafiğinde ilerlemek için gayet yeterli bir güce sahip. Gel gelelim ki, bunu şehir içinde kullanabilmek için jant ve lastik takımına ihtiyacım olduğunu öğrendim. Şunu belirtmek isterim ki ; "ondan supermoto olmaz, git sat başka bir şey al" gibi bir yaklaşıma gerek yok, çünkü gerçekten bu motosikleti çevirmek istiyorum. İstanbul'da bu işi yapabilecek ya da bana internet üzerinden gereken şeyleri sipariş edebileceğim bir yol gösterecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler.

ekleme : jantları değiştirmeden, ıslak zeminde kaymayacak şekilde sadece lastik değiştirerek de kullabilirsem, bu benim için yeterli olacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ön lastik 19 arka lastik 17 janttır muhtemelen
    Dolayısıyla ön jantı değiştirmen zaruri.
    Supermoto'nun olmazsa olmazı 17 jant ön ve arka lastiktir.
    Arka jantla işin yok, ama ön jantı 17 telli bir jant göbeği alarak değiştirmen gerekecek.
    Dolayısıyla fren disk ve merkezi içinde işlem yapman gerekebilir.
    Bu işi en iyi, eskiden bisikletçi olup, sonradan motosiklet tamiri yapan yerlerde ucuza çözebilirsin.
    Kural [ Z ] ve Endurosever bunu beğendiler.

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Benim kafama da farklı bir konu takıldı. Black catte arka 17 ön 19. Önü de 17ye düşürünce yükseklik farkı olmayacak mıdır. Amortisörün de ayarlı olduğunu sanmıyorum. Sürüşü olumsuz etkilemez mi. 2inç jant küçültmek yükseklik olarak kafayı kaç cm alçaltacak onu da hesap etmek gerekebilir

black cat eski motorum bu arada

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-jant-lastik-supermoto-caferacer-icin-komple-jant-lastik-disk-takim-594369062/detay

şu ilandaki ön jant ve lastik benim işimi görür mü? arka jant için de çember göndereceğini söylüyor satıcı? Ne dersiniz.

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Alıntı Endurosever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-jant-lastik-supermoto-caferacer-icin-komple-jant-lastik-disk-takim-594369062/detay

şu ilandaki ön jant ve lastik benim işimi görür mü? arka jant için de çember göndereceğini söylüyor satıcı? Ne dersiniz.

Cevaplar için çok teşekkür ederim.
    Ön jant ve lastik işin kolay kısmı. Fren diskini uydurmak asıl mesele
    Endurosever bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ön jant ve lastik işin kolay kısmı. Fren diskini uydurmak asıl mesele
    Teşekkürler hocam. Peki bu ilanda bahsi geçen şeyleri satın alsam, işimi görür mü? Yoksa paramı riske mi etmiş olurum?

Alıntı Endurosever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam. Peki bu ilanda bahsi geçen şeyleri satın alsam, işimi görür mü? Yoksa paramı riske mi etmiş olurum?
    Bence senin disklerin bu janta uymaz. Motoru götürüp jantı ve jant göbeğini ve diski uydurman gerekicek. Dolayısıyla bu işi yapabilecek birilerini bulup motoru götürmen gerek bence.
    Endurosever bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence senin disklerin bu janta uymaz. Motoru götürüp jantı ve jant göbeğini ve diski uydurman gerekicek. Dolayısıyla bu işi yapabilecek birilerini bulup motoru götürmen gerek bence.
    Cevabınız için teşekkürler. Hocam ilandaki arkadaş ön jantı diskli olarak veriyor, arka jantım da zaten 17 olduğu için sadece çember ve lastiği göndereceğini söyledi, işini tamamen görür dedi. Ne dersiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)