Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu akşam bir şahinin aynasını kıramadığım için çok pişmanım.

REKLAM ALANI
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    selamlar ben 200 lük ducati kullanıcısı.

mesleğim desinatörlük ve meslek arkadaşlarımla buluşup mangal yaptık yedik içtik eğlendik.
    toplanma yerimiz güngörendi ve dağılırken maslakta oturan bayan arkadaşımı evine bırakmak için yola çıktık.
    saat 21:00 kontak açtım ve maslağa doğru yol almaya başladım.

yolun yarılarında en sağ şeritten sakin sakin giderken bahsi geçen şahin tam dibimden geçti.
    sonra orta şeride geçti.

arkasına geçip sellektör yaparak uzun korna çalıyorum ama beni takmıyo bile.
    yanına gelip gene korna çaldım bana baktı. el işareti ile sen hayırdır yaptım gene tınlamadı önünü döndü.

elleri üşümesin eldivenleri arkadaşıma vermiştim. (herhangi bir kavga durumunda eldiven +9 item görevi görebilir durumda)

işte eldivenler bende olsaydı vallaha billaha aynasını kıracaktım. çünkü o an onu istemiştim.

ayna kıranların neden aynı kırdığını az çok anlamaya başlıyorum.

buda böyle bir anımdı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bir keresinde arabanın kaportasına tekme atacaktım bende. Lakin atmadım. Sinirleniyor insan ama yapmamak en iyisi. Böyle durumlarda ben genelde gideceğim rotayı değiştiriyorum çünkü aynı rotada kaldıkça sakinliğimi yitirmeye başlıyorum.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Eee sonra noldu

Motosikleti
    falcon flash 100
    Birinci kural şahin, doğan, doğan görünümlü şahinlerden uzak duracaksın. Nedenini sorarsan söylerim.

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Uzak dur bırak gitsin küçümsemek için söylemiyorum ama kısaca çöp arabalardan uzak durun genelde şöförleri kaza yapsamda fazla masraf çıkmaz diye düşünüyor düzgün kullananları tenzih ediyorum

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Iyi ki yapmamissin hocam. Sonra o adamda antipati oluyor ondan onun ailesine geçiyor ordan başkasına geçiyor falan filan. En iyisi ugrasmamak yada iyi niyetli şekilde uyarıp geçmek.. Ben genelde uğraşmıyorum. Değmez yani..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)