12000 bakımı yaklaşıyor servis yok
Reklamlar
-
Arkadaşlar trabzon rize taraflarinda yaşayanlar varsa honda servis bakimlarini nerde yaptiriyosunuz hondanin sitesinden servis icin randevu aldigimda en yakin samsun cikiyor garanti bitmesine bir yil daha var yoksa zaten kendim uğraşmaya bayılıyorum.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
Reklamlar
-
HONDA ÇİM-ART TRABZON Trabzon / Akçaabat / Söğütlü Mah.
Adnan Kahveci Bulv. No: 17
0(462) 248 23 07 diye bir şey buldum
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
HONDA ÇİM-ART TRABZON Trabzon / Akçaabat / Söğütlü Mah.
Adnan Kahveci Bulv. No: 17
0(462) 248 23 07 diye bir şey buldum
Onu ben de buldum google'da aratinca cikiyor ama pazar oldugu icin heralde kimse cikmadi. Antalyadayken internetten randevu aliyodum servis cikiyordu simdi trabzon gorunmuyo belki dedim bilen vardir
-
Yarın saat 11.00 gibi ara kesin bir muhattap bulursun. 10.00 gibi ararsan gene açmayabilirler. Kahvaltı, kahve keyfisi falan... Anca afyonları patlar.
-
burakrak adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar trabzon rize taraflarinda yaşayanlar varsa honda servis bakimlarini nerde yaptiriyosunuz hondanin sitesinden servis icin randevu aldigimda en yakin samsun cikiyor garanti bitmesine bir yil daha var yoksa zaten kendim uğraşmaya bayılıyorum.
Motosiklet ne model? Cbr 250 mi?
-
patpop adlı üyeden alıntı
Motosiklet ne model? Cbr 250 mi?
Evet 2017 model
-
Evet 2017 model
baya az sürmüşsun bende 250 cc olsa 24 bin yapardım bi senede.
-
baya az sürmüşsun bende 250 cc olsa 24 bin yapardım bi senede.
Zaman olsa neler yapacaz da işte zaman yok. Haftada bir günüm var o gün de bir depo bitmeden söndürmem.
-
Zaman olsa neler yapacaz da işte zaman yok. Haftada bir günüm var o gün de bir depo bitmeden söndürmem.
İşe gidip gelirken bile sürülür. Ama tâbi o taraflarda yağmur vs çok olur.
-
İşe gidip gelirken bile sürülür. Ama tâbi o taraflarda yağmur vs çok olur.
Ayıptır söylemesi 200 metre yok ev iş arası bazen 5 dk önce kalkıp gittiğim oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Ayıptır söylemesi 200 metre yok ev iş arası bazen 5 dk önce kalkıp gittiğim oluyor.
Bu arada trabzondaki servisi aradım adamlar biz artık motosiklet bakımı yapmıyoruz dedi en yakındaki servis samsunda 465 km mesafe burdan ne yapacaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)