Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kiki Challence Cezası..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Dünyada Başlayan Yeni Akım Türkiye'de Devam Ediyor..

Şoförün arabadan inip Drake-In My Feelings şarkısı eşliğinde dans ettiği bu akım, tehlikeli olduğu gerekçesiyle yurtdışında bazı ülkelerde yasaklandı. Amerika, Malezya, İspanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirliği polisleri dansın tehlikesine karşı halkı uyaran açıklamalarda bulundu. Hindistan’da polis tarafından yayınlanan videoda Kiki Challenge yapan sürücünün direğe çarptığı ve aracın kendi halinde seyrettiği bir video paylaşıldı. Mısır’da ve Kuveyt’de akım yasaklandı. Ürdün’de ve BAE’de sürücüler tutuklandı, araçlarına el konuldu.

İlk Ceza Çorumda

Ülkemizi uzun zamandır etkisi altına alan Kiki Challenge için ilk kez ceza kesildi. Çorum’da kamera ile yapılan denetimde Kiki Challenge yapan sürücülere trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan cezai işlem uygulandı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “2018 yılında 1104 sürücü hakkında yasal işlem yapıldı. Özellikle son zamanlarda sosyal medyada da sıkça yer alan, seyir halindeki araçtan inip cep telefonu ile çekim yapan sürücüler, drift yapan araçlar, emniyet kemeri kullanmayan sürücüler ile seyir halinde cep telefonu kullanımı kural ihlali yapan sürücüler tespit edilerek haklarında gerekli yasal işlem yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kiki Challenge akımına cezai yaptırım kararı, diğer şehirlerde de uygulanabilir. Akıma uyayım derken can ve mal kaybına uğramamak adına dikkatli olmak gerek.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Ya nasıl bir aymazlık bu giden araba birine çarpsa birine zarar verse ? ben hayat boyu vicdan azabı çekerim

Çoluğun çocuğun üstüne düşmesin diye bilhassa orta sehpaya kaldırıyorum yan sehpayı asla kullanmam...

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Sosyal medya özellikle bizim ülkeyi mahvediyor. Hele şu tik tok denen şey resmen başa bela... Youtubeden video izlerken hemen başında tik tok reklamı çıkıyor. İyice illallah ettim. Bizim halkımız hiç üşenmiyor, süslenip tik tok videoları atıyor. Parayı kazanan kurucusu bizim cahiller o video atmış benim neyim eksik diyerek o da video atıyor. Cahilin biri akım yapıyor. Bizim sazanlar onu yüceltip para kazanmasını sağlıyor. Özellikle derin dekolte giyen kızlara lafım. Kızım senin annen baban yok mu. Niye sosyal medya şebekliği yapıyorsun
    yulis bunu beğendi.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sosyal medya özellikle bizim ülkeyi mahvediyor. Hele şu tik tok denen şey resmen başa bela... Youtubeden video izlerken hemen başında tik tok reklamı çıkıyor. İyice illallah ettim. Bizim halkımız hiç üşenmiyor, süslenip tik tok videoları atıyor. Parayı kazanan kurucusu bizim cahiller o video atmış benim neyim eksik diyerek o da video atıyor. Cahilin biri akım yapıyor. Bizim sazanlar onu yüceltip para kazanmasını sağlıyor. Özellikle derin dekolte giyen kızlara lafım. Kızım senin annen baban yok mu. Niye sosyal medya şebekliği yapıyorsun
    Eğitim/Öğretim sistemi bozukluğu + Disiplin ve düzen eksikliği + Ahlaki ve kültürel seviyede yaşanan ulusal seviyedeki çöküntü + Yerli dizilerdeki bilinçli sapkınlık ve algı bozuklukları + Medya ve Sosyal medya üzerinde kontrolsüz ve tepkisiz çevre/aile.... yaz yaz bitmez
    bursalıali ve yulis bunu beğendiler.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitim/Öğretim sistemi bozukluğu + Disiplin ve düzen eksikliği + Ahlaki ve kültürel seviyede yaşanan ulusal seviyedeki çöküntü + Yerli dizilerdeki bilinçli sapkınlık ve algı bozuklukları + Medya ve Sosyal medya üzerinde kontrolsüz ve tepkisiz çevre/aile.... yaz yaz bitmez
    Bunu Türkiye'ye indirgemek salaklık olur.Böyle şeyler bi İstanbul'da olmuyor.Dünyanın her yerinde var bunlar.Müslüm baba dinleyip kendini jiletleyen elemanlar daha mı iyiydi?Her dönemde böyle absürtlükler oldu
    bursalıali bunu beğendi.

İki hafta önce Kalk Gidelim dizisinde bu modayı öğremiş oldum..Üstelik dizideki çiftetelli ile çok hoş olmuşdu..
    Tabi dizi kötü örnek olmamamk adına çekimi boş futbol sahasında yapmışdı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Kiki Çiftetelli

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben olsam telefonlarına ve ehliyetlerine el koyarım. ondan sonra bunları hemen bir iq testine sokarım. belli bir seviyeyi geçemeyene ehliyet ve telefon yok!

bu kadar absurdluk fazla!

..........

https://www.youtube.com/watch?v=zeUoyKEqWsE

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Dünyada aptal sayısı çok fazla bunu yapanlar ve uğraşanlar imha edilip insanlığa iyilik yapılmalı
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Motosikletle olmaz herhalde bu :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)