hd200i ile kapıya ramak kalmıştı hd200 disk frenli paniklesem girerdim belkide....
şimdi başka bir video atıcam
Israrla sinyal verdim diyor
ABS ye görök yök döğrö förönlömö yöpmök önölö diyon dillolara ithafen paylaşıyorum
hd200i ile kapıya ramak kalmıştı hd200 disk frenli paniklesem girerdim belkide....
şimdi başka bir video atıcam
Israrla sinyal verdim diyor
ABS ye görök yök döğrö förönlömö yöpmök önölö diyon dillolara ithafen paylaşıyorum
daha önce de söyledim ABS hanım evlatları içindir
Filtrelemek henüz yasal değil memleketimizde.
kamyonun sagında ne işin var ?
Bir araç sagından geçilmez ..
Evet ABS çok önemli de sende biraz trafik krullarına uysan ..Kamyon sinyal vermedi diyecegine..
Trafikte nerede olduğunuzu bilin önce sonra abs de gerekli bişeydir olsa daha iyi ama olmasa da dikkat edildiği surece olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Ne biçim bi cümle kurmuşum la
eyvah eyvah kampana frenler nasihat vermeye gelmiş
Kesinlikle ABS önemli ancak cidden iki olayda da başına bir şey gelse hatalı sensin, kaza olmuş bir olay var insanlar araçlarının içinde beklerken birileri ne oldu diye inecek, kapı açılacak riskli yerde, kaza bölgesinde çok yavaş gitmelisin, kornayı da eksik etmemelisin, kamyon olayında ise senin durum çok fena, kamyoncu hatalı vs. geç resmen altına alması için uğraşıyorsun, bu işin frenle hiç alakası yok maalesef, kesinlikle başına bir şey gelmeden bu zihniyetten kurtulmalısın, arabalar zaten çok tehlikeli, kamyonlara, otobüslere, minibüslere en ufak şekilde yaklaşmamalısın, benim de motor Abs'li ama tek derdim sakatlanmadan, ölmeden motor kullanmak, felsefem mümkün olduğunca tehlikeden uzak durmak.
Fazla güvenn..
Taşıt ( motosiklet te bi taşıttır) üzerindeki güvenlik sistemleri, trafik ve kullanım kurallarına uygun kullanıldığı sürece önemlidir.
SIğnaklara kaçıyorum !!
Abi bilerekmi saçmalıyorsunuz ben kornaya bastım dönder dönmez küfür etiğim için sesi kaldırdım ama az duyar kasıcam diye neler yazıyorsunuz hayret doğrusu
ben frene basıyorum hızım neredeyse 50 km sırf arka frenle yavaşladım ön frene bassam aracı sola çeviremeyeceğim giricem kasaya adam korna basmama ragmen armut gibi dönüyor,
Siz nasıl motor kullanıyorsunzu bunları yaşamıyormusunuz? anlamıyorum cidden?
Şu forumda senin kadar gereksiz konu açan görmedim bu arada Allah akıl fikir versin
Ben yaşadığım tehlikeyi anlatıyorum hepiniz trafikte mükemmel üstün sürüş üzmanı gibi kamyonun altına giricek yazmışşınız? adam bir anda döndü frene bastım ama hd200 düdük freni işe yaramıyor , benzer şeyler pcx dede basşıma geldi aynı gün pcx sattım kymco aldım bir daha böyle şeyler hiç yaşamadım
Ama sizin gibi süper ultra mükemmel kusursusuz excellen motor sürme uzmanlarında yavan kalıyorum kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
o gün de kardeşim çok kötü bir gündü sayıca yüksek şehit verilmişti PKK ya karşı halk korna çalıyor eylem yapıyordu gözlerimle aynaları süzüyorum kim kapıya yüklenip kapıyı açacak diye bu araca bakarken aynada hareketlilik görünce tahmin ettiğim gibi kapıyı açtı,
Allah kimseye kaza bela vermesin,
2sinde de hatalısın. ozellıkle bombos yolda saga gırısten once sola yanasan kamyonetı okuyamaman agır rısk ıcerıyor ...
Arkadaşım her 2 olayda da dikkatin ve uyanık olman neticesinde ucuz yırtmışsın. Bu arkadaşlar nasıl ve nerede motosiklet kullanıyorlar bilmiyorum ama senin yaptığını motosiklet kullanan herkes (belli ki bu arkadaşlar hariç) yapıyor trafikte. Zira MOTOSİKLET ARABA DEĞİLDİR ve bu trafikte motosikleti araba gibi kullanmak isteyen varsa hatta bunun gereklilik olduğunda ısrar eden varsa bence 2 kez düşünmeli.
ABS hakikaten bencede çooookkk önemli. Şahsen kişisel deneyimlerim sonrasında artık ABS siz motosikleti ne satın alırım, nede öneririm. Resmen panik frenin getireceği olumsuzlukların büyük bölümünü absorve ediyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)