ABS önemli değil yanlış biliyormuşum.... sym hd200i
Reklamlar
-
23 Eylül 2018, 21:40
virajdasın belediye çimenleri sulamış su yola akmış.. abs li motorunun arka frenine vuruyorsun abs, dur tekeri kilitlemeyeyim diyene kadar arka tekerlek freni abs sisteminden hızlı davranıp kilitliyor ve hoop yerde kayıyorsun.. o sırada abs çalışsa neee çalışmasa ne abs mucize değildir
Reklamlar
-
23 Eylül 2018, 21:49
birbilent adlı üyeden alıntı
virajdasın belediye çimenleri sulamış su yola akmış.. abs li motorunun arka frenine vuruyorsun abs, dur tekeri kilitlemeyeyim diyene kadar arka tekerlek freni abs sisteminden hızlı davranıp kilitliyor ve hoop yerde kayıyorsun.. o sırada abs çalışsa neee çalışmasa ne
abs mucize değildir
Hemen senaryo da yazdi
-
23 Eylül 2018, 21:53
artemis99 adlı üyeden alıntı
İstanbu_gezg senin kymco nun lastikleri ne marka, fabrika çıkışı lastikleri değiştin mi?
Konu sahibi bu soruyu neden atlıyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Hemen senaryo da yazdi
Millette bok atacağına bak adam gibi soru sorulmuş. Önce şunu bir cevapla!..
-
23 Eylül 2018, 21:54
Angrypower adlı üyeden alıntı
Konu sahibi bu soruyu neden atlıyorsun?
Stok lastikler,okunmuş olarak geliyor,
Abs sistemi ile beraber kombo mantiğiyla çalişiyor..
-
23 Eylül 2018, 21:59
Millet yırtınıyor,
"oğlum bak ABS'ye o kadar güvenme çalış, eğitim al" diye...
Bunun tek yaptığı burda t...k geçmek.
Sonra bugün başka bir başlıkta bir başkasına aşağıdaki gibi akıl veriyor...
muhakkak motorun frenlemesini ve gaz tepkisini trafiğe kapalı bir yerde bol bol çalış piş,
trafik gaddardır hatanı kaldırmaz kazasız belasız sürmen güzel motorlar alıp bize forumdan hava atman dileği ile :D
Bu ergen baya baya t....k geçiyor.
Bunun saçma sapan muhabbetleri forumdan da, ABS'den de bezdirdi.
Ne halin varsa gör evladım.
-
23 Eylül 2018, 22:00
levend84 adlı üyeden alıntı
Stok lastikler,okunmuş olarak geliyor,
Abs sistemi ile beraber kombo mantiğiyla çalişiyor..
Mortal Kombat geldi aklıma. Fetisher vs Abs(with dandik tyres). Abs wins. Fatality...
Dip Not: Dandiği ^^regular^^ die çevirmek istedim ama cheap demek daha mantıklı basıyor.
-
23 Eylül 2018, 22:09
Mortal Kombat geldi aklıma. Fetisher vs Abs(with dandik tyres). Abs wins. Fatality...
Dip Not: Dandiği ^^regular^^ die çevirmek istedim ama cheap demek daha mantıklı basıyor.
Gulduk eglendik abs li motor duruyor
-
23 Eylül 2018, 22:14
Gulduk eglendik abs li motor duruyor
Ben motoru gitmesi için aldım, sen durması için. Çok enteresan.
-
23 Eylül 2018, 22:17
sana inat, bugün kampana frenli motorum ve üzerindeki fabrika çıkışı lastikler ile 200 km. yol teptim. uçurum uçurum gezdim. cbf150 ile adeta cross yaptım.
yiyorsa dandik kayımçon ve tırrek abs sistemin ile benim gittiğim yollara git.
zaten bir depo ile zar zor 100 km. gidebiliyorsun, benzin bitince abs ile yola devam edersin puhahahahaha.
-
23 Eylül 2018, 22:22
hokahey adlı üyeden alıntı
sana inat, bugün kampana frenli motorum ve üzerindeki fabrika çıkışı lastikler ile 200 km. yol teptim. uçurum uçurum gezdim. cbf150 ile adeta cross yaptım.
yiyorsa dandik kayımçon ve tırrek abs sistemin ile benim gittiğim yollara git.
zaten bir depo ile zar zor 100 km. gidebiliyorsun, benzin bitince abs ile yola devam edersin puhahahahaha.
Ir depoda 170 km yapiyorum bu encekciyonlu senin kampana dover
-
23 Eylül 2018, 22:27
Aduket´i sağ manet,yuket´i sol manet veriyor..
Ikisine beraber basili tutunca..kill shoot....
-
23 Eylül 2018, 22:29
Öyle düşünme diyip, her abs konusu açıldığında gelip buraya laf vuruyorsun millete.
Daha şu konuların hiçbirinde abs gereksiz gibi bir laf çıkmadı. Bu şahsın abs die ağlamasından gına gelip abs'ye kinaye yapıldı. Lakin sen ısrarla bu şahıs ile abs die direttin
ABS iyidir, hoştur, lazımdır. Bunu Erdoğan da dese doğru, Adnan Hocanın kedilerinden biri de...
Ama biri başka bir meziyeti yokmuşçasına sürekli yatıp kalkıp ABS diyorsa bu niye benim problemim oluyor anlamıyorum? He he deyip susturun. "ABS hanımevlatları içindir" yazmayın mesela.
Hem ben ABS gereksizdir güruhundan ziyade hava soğutma ve karbüratör fetişistlerine kılım. Genel olarak daha eğitimli ve tecrübeliler, daha sağlam argümanları var.
-
23 Eylül 2018, 23:07
ABS hanım evlatları içindir olan sözde bu 6aylık abs konusuna kinayedir. Ha bende maxiscooter alsam abs ararım yalan yok. 180-200kg gelen bir aletin, vitesle yavaşlama imkanı olmadığı için mecbur ararım. Lakin kampanaya kampanya çıkarıp rezil edilmesinede karşıyım.
-
24 Eylül 2018, 01:57
Ne abseymiş be kardeşim. İcat edileli, eskitileli, üstüne yeni teknolojileri çıkalı yıllar olmuş. Söyleyelim de sana tcs mcs li bişi satmasınlar. Beynimize tecavüz edersin yeminle.
-
24 Eylül 2018, 07:10
-
24 Eylül 2018, 09:17
Sen olmasan ne yapardik yahu avrupa birligi euro sinifini duzenlerken sana sorsun bir dahakine ne aptal adamlarmis sana sorsa biriyormus olay
Kafamda hemen kurgulamissin
Hala favorim
Her tekerse stoppie gelen adam
biz maliz biz fren basmasini bilmiyoruz siz otoritesiniz
çift disk radyal bağlı brembo kaliperler öhlins süspansiyonlar ile stopie mümkün
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
24 Eylül 2018, 09:24
Sen olmasan ne yapardik yahu avrupa birligi euro sinifini duzenlerken sana sorsun bir dahakine ne aptal adamlarmis sana sorsa biriyormus olay
Kafamda hemen kurgulamissin
Hala favorim
Her tekerse stoppie gelen adam
biz maliz biz fren basmasini bilmiyoruz siz otoritesiniz
Sen kaliteli lastik alınca stopie mi yapıyorsun? Avrupa normları ile ne alakası var?
-
24 Eylül 2018, 09:56
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
çift disk radyal bağlı brembo kaliperler öhlins süspansiyonlar ile stopie mümkün
Brembo felan ooo felaketmis yahu kaliper felan
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
Abs li motorda ne stoppie si? Bilmesek uydur uydur yaz tabi ;)
-
24 Eylül 2018, 10:07
Stok çöp lastiklerle kullanıyorsun, ABSyi mucize gibi anlatırken yapışcan bir gün yere. Git para ver adam gibi Michelin falan taktır önce.
-
24 Eylül 2018, 11:05
Saracak birşey bulamayınca sıra lastiklere geldi ha :D pcx de michlen vardı bok gibiydi ..... bırak lastik stok olsunda abs olsun, kampana frenli pcx ile bursadan buraya gelmiştim hala unutamıyorum malmıyım ben ..... neyse ki geçti :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)