Herkes buraya hayallerini yazsın, aradan baya bi zaman geçtikten sonra gerçekleştirebilenler yazsın.
Benim hayalim : Mondial MH Minör almak.
Hadi bakalım
Herkes buraya hayallerini yazsın, aradan baya bi zaman geçtikten sonra gerçekleştirebilenler yazsın.
Benim hayalim : Mondial MH Minör almak.
Hadi bakalım
Kendi motorumu sattım cbr 250 almak için nasipse, onu alıp borçlarımı da bitirip askerliği aradan çıkarmak istiyorum nasipse, Allah herkesin gönlüne göre versin
Milletin orasına koyacağını söyleyenlerin ve bunları kollayanların bu dünyada ve öbür dünyada akibetlerini görmek gibi bir hayalim var. Bu dünya kısmından şüpheliyim ama ötesi için ciddi ciddi dua ediyorum.
"Pazar Akşamları
Şimdi kılıksızım, fakat
borçlarımı ödedikten sonra
ihtimal bir kat da yeni esvabım olacak
ve ihtimal sen
yine beni sevmeyeceksin.
bununla beraber pazar akşamları
sizin mahalleden geçerken,
süslenmiş olarak,
zannediyor musun ki ben de sana
şimdiki kadar kıymet vereceğim ?"
Benim hayallerime günümüz teknolojisi çözüm üretemiyor. 100 cc cub gibi yaksın, Mt-09 gibi gitsin, yağ değişimi ve diğer parça değişimleri keyfe keder 50000 km.de bir olsun, görünümü ilgi çeksin, yedek parçaları bol bulamaç olsun, fiyatları bedavadan biraz pahalı olsun. Sıfır fiyatı 10000 TL altı olsun, 2. elde satmaya kalktığımızda değeri 10000 TL üstü olsun, kimse çalmaya yeltenmesin vs vs
Benim hayalim 4 tekerlerin kullanımının yasaklanması ve en fazla 2 tekerli araçların trafiğe çıkabilmesi.
Hayalim bahçeli bir ev sahibi olup hanımla akşama kadar bahçede oturup sohbet etmek . Hee illa motor olacaksa bu hayal galiba xdiavel s ve Challenger demon
Çalışmamak... Çalışmaktan motora bile binemiyorum anasını satim...
bi bağ evinde hanımefendi ile bütün gün şarap içip bob dylan dinlemek, dertsiz tasasız bi hayat
yutuptan mutuptan değil orijinal plaktan tabii
bu güne kadar hayal ettiğim bütün yerleri gördüm
hayal ettiğim şeyleri yaptım
yani zaman değiştikçe hayaller de değişti
Tek hayalim lise aşkımla evlenmek Şimdi kim bilir nerededir. Ha birde Draki Pendant Dex S.S.S ve +3 Iron Belt (Manes'te 20 bin Tl civarı belki 30 bin tl civarı) yıl olmuş 2048 biz hala +0 Iron set ile geziyoruz.
Weak are prey
Hayaller hiç bitmez.İnsanoğlu doyumsuz . klişe bir laf oldu ama öyle.
2009-2010 yıllarında Cryptonum vardı.Keşke Cbf 150 Ybr 125 gibi debriyajlı motorum olsa dedim.
2011'de Cbf 150'm oldu iyice piştim.Keşke yokuşu rahat çıkabileceğim zorlanmayan ,ön arka disk ,enjeksiyonlu bir motorum olsa dedim.
2015'de Mt-07 aldım.Mt-07'de uzunyol yaptım eğitime gittim piştim.Uzunyolda yorucu oluyordu.Keşke Sport Touring makinam olsa dedim.
2017'de MT-09 Tracer aldım.Hala devam ediyorum bakalım ne olacak )Şuan bir sebebim yok
ben hastaydım bu kıza buda dolandırıcıymış
Ülkenin durumundan ve geleceğinden, insanlardan o kadar umutsuzum ki ne heves bıraktılar ne de istek. İnanır misin hiçbir hayalim yok hayal kurmayı bıraktım
En büyük hayalim 1$=1₺.
akıllı, sağlıklı, özgür ve mutlu insanların olduğu bir ülkede yaşamak, yayan gezerim, motorum olmasın, önemi yok!
Galatasaray okulları ve hayatta denemedigim herseyi denemek isterdim. Motor sorarsaniz, mt-10, r1, fazer 600, daytona 675, vfr 800 ve cbf 150.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)