Bir kaç ay motorla kamp ata ata gezmek hiç fena olmazdı tabi ilk önce evin önünde ekipmanları giyerken telefonu kapatmak gerek
agresif motor gaz tepkimeleri falan çok sert ani.. aslında tersten bakarsanda bu tip motorlarıda ayrı seveni var adrenalin falan.. mt03 sürdüysen agresifliği biraz onu anımsatıyor.. alıcaksan 900 ünü al 850 sini alma.. ama almadan önce bir tur at ne demek istdiğimi anlarsın.. eğer sana hitap ediyorsa çok seversin..
TDM 850 anlatılamaz, sadece yaşanır. İlk büyük motorumdur kendisi. Yeniden çıkartsalar almaya çalışırım düşünmeden.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Düz lastik sevmem aslında heleki son zamanlarda sokak başı r25 muadilleri gördüğüm için çok baydı diyebilirim. (Sevenler alınmasın Fakat bi Yamaha xj6n hayalim var nedendir bilmiyorum acayip ısınıyorum motora Tabiki birde Yamaha yz250 2T
120-130 ile giderken titremeyen motor. Şuanki hayalim? Var mıdır karşılığı?
KTM 250 duke almaktı CBR 125 ile hayalimize final verdik :D
Hayalim:
Kawasaki Ninja 400 yada Harley Davidson 883
Ben de garaja bir Sportster Iron 883, bir NC 750 X veya Tracer 900, bir de CRF250 eklemek istiyorum ama evde çıkacak isyan yüzünden yapamıyorum. Benim hayalim bunları eklersem evde savaş çıkmaması olurdu. Hala bir yolunu arıyorum
not: Bunları alır garaja koyarsam MSX125' i de keserim, acımam
Bir karavan yapıp emekli olup gezmek niyetim var.
Bmw s1000xr
yamaha mt 09
ducati monster 1200s ulaşılamayacak hayallerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)