Bulursam geçeceğim. Yeter artık titremekten sıkıldım.
Benim motorun üstüne 10 verecek gibi. Gramersin birşeyler arıyorum. Denk gelmez ise almam. Acelesi yok zaten.
Piyasalar ne oldu bir haberim valla. Sizin motorun piyasası alacağınız 07'nin ne kadar nası şuan durumlar.
Bende bilmiyorumki. 2017 model, 31/10/2018 tarihinde trafiğe çıkışlı, tramersiz Siyah MT-25. Herkes gazlanıp mt-07’lerin fiyatını çekmeye çalışıyor yukarıya ama keyifleri bilir
Türkiyede arada sırada çok şişirilen balon piyasası olan motorlar oluyor.. mt07 onlardan biri.. Mt07 ile 09 ikinci elde nerdeyse hemen hemen aynı fiyat böyle bir komedi olabilirmi.. şahsen mt07 ye o fiyatı vericeğime 24-25 bin li rakamlar gider üstüne 2-3 ekler 09 alırdım.. yada tam tersi o parayı vericeğime 16-17 bine bir fazer alırdım 4 silindir mis gibi makine..
Gerçekten Özgür olmak isterdim.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Hep küçük hayallerim oldu
Tam gerçekleştirecekken
Başka engeller cıktı, sonra başka küçük hayaller ve yine hayal kırıklıkları
Senin motor baya yeniydi km'si falan da düşüktü hatırladığım. Bizim bir arkadaş var şuan kurs aşamasında akşam bir yoklayacağım nedir durum
Altımda Goldwing arkada hatun ve yollar...
txmax530dx+sissybar+alçak basamak kaplaması+50000tl+erken emeklilik ve ülkemde çoğunlukta mutlu medeni insanlar
11200km'de şuan. Duramıyorki yerinde. Lakin bugün öyle bir sıcak geldiki, yarından sonra full servis ile giderim. İstanbul'da motorda işkence oldu artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Senin motorun MT-25 diyorum, bana kızıyorsun
Hocam 27-28-29-30 civarlarında temiz 09 bulabilirseniz söyleyin sizden önce ben alicam. Uzun süredir mt09 piyasasini takip ediyorum 30 liraya alacağınız 09 un son sahibi olma olasılığınız yüksek.
Sebebi
1 km çok yüksek. Türkiye'de 20 bin kmnin üstüne ölü olarak bakıldığı için satamazsiniz dediğiniz fiyat aralığında km yüksek oluyor
2 hasar kaydı. Hasar kayıtlı motorada neredeyse ölü gözüyle bakılıyor.
30 bine mümkün değil kilometresi düşük hasar kayıtsız 09 bulamazsınız. ya hasar kaydı vardır ya kmsi yüksektir yada her ikisi birden vardır. Yada direk hasar kaydı olmadan kazali toplanmış motordur.
Kimse hatasız 09 u 30 bine bırakmaz.
ben km ye falan bakmam umrumda olmaz 60-70 binde motorlarda aldım 40 binde olanda aldım hiçde mağdur olmadım.. şimdi sen deyince bakdım 27 den başlıyor fiyatı ben şase temizse , ön maşalar direkler sağlamsa, motorda açılıp işlem görmemişse , gazı açdığında pistondan tekleme vuruntu sesi gelmiyorsa alırım.. zaten ustam o konularda tecrübelidir bakar bende anlarım ama onada baktırırım ,pazarlık sünnettir pazarlığımıda yapar al derse alırım.. daha hiç mahçup etmedi beni.. benim tdm mem satarken 84 bin km deydi..
o yüzden o muhabbetlere girmem o fiyata bulursan banada al falan var işte gir sahibindene bak pazarlıkda yaparsın bin lira belki iki bin lirada düşebilirler piyasa zaten ölü. satışlar dipde.. titizim km si düşük olsun kırmızı olsun ,lastikleri pirelli olsun diyorsan o tercihler doğrultusunda fiyatta artar benim öyle takıntılarım yok temiz olsun alırım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)