Başlıkta yazdığım üzere motosiklet alınmıyor. Çok uzak bir yerde bırakıp alana ulasmaniz gerekiyor. Ben gittim ama kapıdan geri döndüm, baya kişi de dondu geri. Haberiniz olsun.
Başlıkta yazdığım üzere motosiklet alınmıyor. Çok uzak bir yerde bırakıp alana ulasmaniz gerekiyor. Ben gittim ama kapıdan geri döndüm, baya kişi de dondu geri. Haberiniz olsun.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Nasıl ne demek alınmıyor? Otopark yok mu teknofestte? Oraya mı alınmıyor?
Yarin motosikletle gitmeyi dusunuyordum. Biraz daha bilgi verir misiniz? Uzaga birakmaktan kastiniz nedir?
Cumartesi gitmeyi düşünüyordum. Alınmama durumu kesin mi? Sebep olarak ne belirtiyorlar?
yaklaşık 10km geride bir kapı var. oradan ileri alınmıyor. motorla gitmeyin.
İyice şaşırdı bu insanlar ne kadar gerizekalı bir festival düzeneği...
Ben olsam beni adam yerine koymayan yere gitmem. Sorunu motorda değil, motorcuda görüyorlarsa o kişi arabayla gelince sorunsuz insan mı oluyor? Motor desen, park olayı arabaya göre daha kolay.
Pazar araba ile gitmek niyetindeyim çocuklarla. web sitesinde online kayıt var. Önceden kayıt yaptırmak mı gerekiyor acaba?
Değerli milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu orada gösteri yaptı. Motosikletlerin alınmaması konusunda haberi var mı acaba? Kendisine sosyal medyadan durumu aktarmak en iyisi.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
ozaman gideni şaaapsıınlar...gidersem ne oliim
Ben zaten gidemeyicemde. Konuyu açan arkadaş detaylı bilgi verseymis daha iyi olmazmi. Otapark yokmu? motoru almadıkları alana araclarida mi almıyorlar. Araçları alıp motorları almiyorlarsa gerekçeleri ne? Niye alınmadığını sormadiniz mi? Gibi bilgileri de verseydiniz en azından gidecek arkadaslarda bilgi sahibi olurdu.
Motosiklet ile yarış düzenliyorlar alana motosiklet almıyorlar. Bu ülkedeki saçma kurallara bir ekleme daha
Otopark var içeride, otomobil, suv, kamyon, otobüs herşey giriyor. Sadece motosiklet yasak. Sebebi yok işte "yassah hemşerim yassah" kafası var çalışanlarda. Ne diyim daha.
iletisim@teknofestistanbul.org
mail attım. Sizde atın. saydırdım!
Zaten iki teker şeytan işi. Ne o öyle F-16 ile yarışlar falan. İnsanları özendiriyorlar , motosiklet de neymiş burası Türkiye. Ayıptır ayıp!
Gösteri ile otoparka motosiklet alınmaması arasında bir alaka yok da, vardır illa ki bir nedeni. Mesele şu ki oradaki görevliler dahil bizler bunu bilmiyoruz. Telefon açıp soran var mı?
Tahmin yürütelim isterseniz;
a- Motosikletlerin yoğun araç ve yaya trafiği içinde ekstra kaza riski oluşturması.
b- Motosiklet fuarlarında yaşanan görüntünün benzerinin ortaya çıkmasından endişe edilmesi.
c- Organizasyonu düzenleyenlerin motosikletlilere gıcık olması belli bir neden göstermek zorunluluğu olmaması.
d- Otoparkta motosikletlere ayrılan bir kısmın olmaması.
e- Hepsi
f- Hiçbiri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)