Tüvtürk Muayene Bilgilendirme
Reklamlar
-
Konu belki daha önce açılmıştır ancak dün başıma geldiği için yazmak istedim. Dün motosikletimi muayeneye soktum , sokmadan bir gün öncede plakam çok eski kırık döküktü gidip yenilettim (resmi bir yerde standartlara uygun olarak )daha sonra eski plakanın vida yerlerinden harflere denk gelmeyecek ve okumayı engellemeyecek şekilde delerek vidaladım ancak gene muayeneden kaldım çünkü plakalarda vida v.s olmayacakmış. Tabi tekrar yenileyip çift taraflı yapışkanlı ile yapıştırıp geçtim demem o ki muayene gitmeden önce plaka sabitleme şeklinize dikkat edin.
Reklamlar
-
Bende bugün girdim muaneye plaka deliklerini sakızla kapattım üstüne daksil sürdüm sonuç başarılı :D
-
Pekbipicadam adlı üyeden alıntı
Konu belki daha önce açılmıştır ancak dün başıma geldiği için yazmak istedim. Dün motosikletimi muayeneye soktum , sokmadan bir gün öncede plakam çok eski kırık döküktü gidip yenilettim (resmi bir yerde standartlara uygun olarak )daha sonra eski plakanın vida yerlerinden harflere denk gelmeyecek ve okumayı engellemeyecek şekilde delerek vidaladım ancak gene muayeneden kaldım çünkü plakalarda vida v.s olmayacakmış. Tabi tekrar yenileyip çift taraflı yapışkanlı ile yapıştırıp geçtim demem o ki muayene gitmeden önce plaka sabitleme şeklinize dikkat edin.
Hocam benimde plakayı yenilemem lazım ama, emniyetten randevu alınıp eski plakalar oraya verilip ordan alınan kağıtla şoförler odasında basılıyor muş diye duydum siz nasıl yaptınız
-
oguncelik adlı üyeden alıntı
Hocam benimde plakayı yenilemem lazım ama, emniyetten randevu alınıp eski plakalar oraya verilip ordan alınan kağıtla şoförler odasında basılıyor muş diye duydum siz nasıl yaptınız
Aynen sizin dediğiniz gibi oluyor. Geçtiğimiz haftalarda yeniledim plakamı ve bahsettiğiniz şekilde bir yol izledim.
-
Plakayı muayeneden önce yeniletmek güzel düşünülmüş bir şey de aynı hataya düşmek ilginç olmuş.
-
Ben randevu falan almadım gittim eski plakayı verdim bir kağıt aldım ve şoförler odasından bastırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Plakayı muayeneden önce yeniletmek güzel düşünülmüş bir şey de aynı hataya düşmek ilginç olmuş.
Plakamı delik diye yeniletmedim harfler silinmiş üst kısmında yırtıklar vardı yoksa senelerdir aynı plaka ile muayneden geçiyordum vidalı hali ile yani. Neyse tecrübe oldu bende sizlerle paylaşım dedim. Benim gibi bilmeyen birinin işine yarar belki.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Bu durumun muayeneden çok 400 küsür lira gibi bir cezası var.
-
Vida deliklerini arkadan çekiçleyip delikleri küçülttükten sonra beyaz silikonla kapattım ve geçtim.
-
Plaka bastırma ücret ti kaç para ????
-
Vidanın üzerini daksil ile boyadım geçtim, harf ve rakamlarda okunma problemi yoksa bu şekilde geçiyor. İstasyon kızıltoprak, sadece motorlara bakıyor biliyorsunuz.
-
Plaka bastırma ücret ti kaç para ????
30TL'ye bastirttim 1 ay once. Muayeneden aldigim kagitla direk Soforler Odasi'na gidiyorsunuz, hemen veriyorlar.
-
-
Artık delik yazıya denk gelmese de geçmiyor mu ? Yazıya denk gelmesi sıkıntı oluyordu biliyorum, bir üst seviyeye mi çıkardılar?
-
muanedeki adam göre deyişiyor ben öğlen gittim vidalı geçtim sabah gelenleri geçirmemişler kimisi boktan bi durum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler