Arkadaşlar ben birazcık motoruma yapıştırma falan yapmak istiyorum.. Ama internetten falan yeterince güzel şeyler bulamadım.. Sizin bildiginiz bi yer falan var mı? Veya ne gibi bi modifiye yapabiliriz motorlarımıza??
Arkadaşlar ben birazcık motoruma yapıştırma falan yapmak istiyorum.. Ama internetten falan yeterince güzel şeyler bulamadım.. Sizin bildiginiz bi yer falan var mı? Veya ne gibi bi modifiye yapabiliriz motorlarımıza??
bu modifiye işi senin ne yapmak istedine motorunun gücüne tarzına bağlı...
ayrıca yapıştırmaları ben genelde oto aksesuarcılardan alıyorum sende bak işe yarar bişiler çıkıyo ama sık sık gördün yerlere girip bakman lazım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
genelde oto aksesuarlarında bulunuyor.ama ınternetten bulabılcegın bı model olursa cd ye cek sonra stıkırcıya gotur sana cıkarsın onu
bi tane aldım motorun rengiyle cok uyumlu gtr falan yazıo.. Motorum avatardaki motor... sole rakamlar falan yazmak mesela güzel olurEklenti 2742 Mesela bol e bişeyler bulup.. bunları reklamcıda yaptırmak gibi şeyler...
hiç durma hemen git çıkartmanı yaptır yapıştır bizim burda bir abi öyle yaptırdı harika duruyo
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ya yaptırcam da güzel bi şekil bulamadım kı işte :S
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Kaç beygir veriyor bu yapıştırma?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
gücün yanında görünüşte önemlidr arkadaşlarr...
Ne beygiri anlamadım ama neysee.. biz yapıstırmalardan bahsediyoruz arkadaşlar.... sole bildiginiz ozel ve güzel şekiller falan varmı hanii... He bi de motosiklet net in amblemini nerde bulcam yaa.. Bazı arkadaşlar yapıstırmıslarda...
Ya bu sticker cı diye bahsettiğiniz yer neresi rekalmcılarmı bilgisayarcılarmı yoksa tabelada direk stickercı mı yazıyo yada sıtikırcı
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Modifiye motor üzerinde ve aktarım organlarında yapılan güçlendirme işlemidir dış görünüş en son iştir yani yapıştırılacak olan bir iki çıkartmanın adı modifiye değildir sevgili dostum bu yapıştırma kaç beygir veriyo esprisini bu sebepten yapmış olacak arkadaş kii bence uygun olmuş
izmirde stikırcı varmı yani bi resim götürücem onu çıkarıcak
dış görünüm modifiyesi için:stikerleri ya oto aksesuarcılarda yada dijital reklamcılarda yaptırabilirsin.
BİLMİORUM ARKADAŞLAR...sOLE GÜZEL YAPISTIRMALAR FALAN NERDEN BULABİLİRİZ...kimler yapar nerde bulunur???
Durmadan Tekrar Ediyo Arkadaşlar
İstemediğin kadar Sticker ı internette bulabilirsiniz.
Bi cd ye çekip digital reklam dükkanında sticker olarak çıkartabilirsiniz...
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
soniz bu motorun egsozunun ucundaki çıkıntı gibi bir parça var onu nerde nasıl buluruz yaw arıyorum bulamıyorum??lütfen kardeşim bi cevap yazsan cemdumlu@hotmail.com hade be güzelim onu bulamadım onun çıkardığı ses çok hoşuma gidiyor
eyvllah arkadaşlar saolun..Dün sanayide güzel şleyler buldum... sonix arkadasımızınkı gibi hazır seyler..İdare eder cok hoş durdu..Ama daha fazla bi şeyler yapacagım yakında resmi yollarım buraya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)